Cyclowiz Owners

Discussion in 'Wii - Hacking' started by directive0, Feb 26, 2007.

Feb 26, 2007

Cyclowiz Owners by directive0 at 5:37 PM (2,116 Views / 0 Likes) 24 replies

  1. directive0
    OP

    Member directive0 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Messages:
    285
    Location:
    Toronto, Ont.
    Country:
    Canada
    Okay, all those that have dropped the hammer on the cyclowiz, would you recommend it?


    I'm thinking of pulling the trigger on this.
     


  2. fsimonp

    Member fsimonp GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    146
    Country:
    Germany
    im very happy with my cyclo, it play all games except RRR,CoD and Spongebob perfectly and its very easy to solder it...
    i can recommend it 100%!
     
  3. Presto

    Member Presto GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    220
    Location:
    Ft Worth, texas
    Country:
    United States

    i ordered a wii key and a wiinja deluxe i am seriously thinking about getting one of these to check out all 3 but i am unsure
     
  4. g.crow

    Member g.crow beide mittelfinger hoch

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    770
    Country:
    United States

    how can you "100% recommend" it if i doesnt even play all games?

    im cyclowiz user too and i would NOT recommend it.
    as you said some games dont work, there are DRE with many cube titles,
    slowdown issues (resulting in choppy videos for wario ware, tony hawk (ok, tony hawk runs fine for me, but not for many others)).

    they claim to fix all these problemes by end of this week via update, but they told so some weeks ago, i dont believe them anymore.

    mars77
     
  5. Monkey01

    Member Monkey01 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    586
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    So even though other chips work with every game, even Rayman, CoD and Spongebob, you still recommend it 100%. [​IMG]
     
  6. directive0
    OP

    Member directive0 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Messages:
    285
    Location:
    Toronto, Ont.
    Country:
    Canada
    Interesting, thanks all. Looks like I will keep waiting.
     
  7. Presto

    Member Presto GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    220
    Location:
    Ft Worth, texas
    Country:
    United States

    do u have a v1 or v2?
     
  8. crumpster

    Newcomer crumpster Advanced Member

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    89
    Country:
    I have a cyclowiz v1, ntsc wii and I am very happy with it. It does not play cod3 but every other game it plays great. Very rarely does a first-gen mod last forever or play every backup. If the $50 is too much to spend to replace later than I say wait.
     
  9. Presto

    Member Presto GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    220
    Location:
    Ft Worth, texas
    Country:
    United States
    ture hopefully they will update all the ones out there for a while
     
  10. malachii69

    Newcomer malachii69 Newbie

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    With my launch console and V1 Cyclo, I am pleased with it.
    Only negative to me so far is the slowdown in cutscenes and loading takes longer than originals so
    I am hoping that an update does in fact correct it. Even so, I do not regret the purchase.
     
  11. Presto

    Member Presto GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    220
    Location:
    Ft Worth, texas
    Country:
    United States

    do u get lots of DREs?
     
  12. monty0ntherun

    Newcomer monty0ntherun Member

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    I have v1 of the Cyclo installed on my Wii, and I can honestly say, I have never (touch wood) had one DRE yet!, I have thrown all sorts of NGC backups at it including NTSC/JAP and Pal.

    I have so far a 100% SUCCESS rate with all the Wii games inc a patched Sonic.

    I can recommend this chip, easy to install and reliable (well for me anyway)
     
  13. Presto

    Member Presto GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    220
    Location:
    Ft Worth, texas
    Country:
    United States

    what type of media are you using
     
  14. driftprince86

    Newcomer driftprince86 Newbie

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    I tried DDR Mario Mix NTSC-J and gives me DRE. Did you use a swap method or were you able to directly boot it?
     
  15. monty0ntherun

    Newcomer monty0ntherun Member

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    12
    Country:
    United States

    I use my GCOS Boot disk for all NTSC-J games, you will not be able to directly boot NTSC region until the supposedly cyclo update or Wiikey is released.

    and yes I used GCOS to boot Mario DDR
     
  16. bjbm

    Newcomer bjbm Newbie

    Joined:
    Aug 14, 2006
    Messages:
    6
    Country:
    Afghanistan
    100% success so far. Minor stuttering on Super Swing Golf but that may just be a burning issue.
     
  17. Presto

    Member Presto GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    220
    Location:
    Ft Worth, texas
    Country:
    United States

    waht media are you using?
     
  18. fsimonp

    Member fsimonp GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    146
    Country:
    Germany
    sry but ive got 15 Cube Titles played so far and i got ZERO DREs!
    i dont know what you did wrong, but ive burned with verabtim and 4x...

    and i can recommend this, because the 3 titles which arent working are seriously shit and the update function is nice...
     
  19. g.crow

    Member g.crow beide mittelfinger hoch

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    770
    Country:
    United States

    50-60 of 80 tested cube titles work fine, the rest give DRE.
    and no, i did nothing wrong.

    you cant say its ok 3 games dont run cause they are crap. thats your opinion, others make like the games.
    plus it doesnt mean all future games will run if there are current games that dont.

    mars
     
  20. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    ask this question after/if the release comes out...im sure we'll all be telling you to get one with if it comes true.
     

Share This Page