Cyclods or Supercard?

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by lalalalala, Mar 12, 2008.

Mar 12, 2008

Cyclods or Supercard? by lalalalala at 1:34 PM (1,097 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. lalalalala
    OP

    Newcomer lalalalala Advanced Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Messages:
    58
    Country:
    Canada
    Which seems to be better than the other?
     
  2. ChampionTWH

    Newcomer ChampionTWH Member

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Messages:
    49
    Country:
    United States
    Supercard, it has more features, including the awesome any-time in-game AR/Dipstar cheat menu. It's better than the real Action Replay.
     
  3. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,656
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    Seconded [​IMG]

    It's also cheaper [​IMG]
     
  4. NeSchn

    Member NeSchn GBAPimpdaddy.

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    3,533
    Location:
    Troy,New York PimpStatus: King
    Country:
    United States
    I almost bought the Supercard but then I went with the Cyclo because Its support team is better, and I hate how the software is basically Moonshell with the Supercard logo in the back. My opinion though, I chose Cyclo.
     
  5. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,656
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    I can't really see how this "better support team" is really a better thing, after all SuperCard has updates frequently as CycloDS, and seeing that all games work, who needs "better support team" [​IMG]
    And I don't really see that the CycloDS support team is that much better [​IMG]
     
  6. ninjya

    Newcomer ninjya Advanced Member

    Joined:
    Mar 23, 2003
    Messages:
    93
    Country:
    Well didn't the new Final Fantasy game show Cyclo DS superiority? Worked flawless with Cycly while problems on Supercard.
     
  7. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,656
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    Where are you reading that? It works beautifully on SuperCard DS One.
     
  8. NeSchn

    Member NeSchn GBAPimpdaddy.

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    3,533
    Location:
    Troy,New York PimpStatus: King
    Country:
    United States
    Actually there have been a few people that have had a problem with it on SCDS. No one has had problems with Cyclo. Whatever if you don't want to spend the money for almost the same thing, go with the Supercard.
     
  9. ojsinnerz.

    Member ojsinnerz. Damned

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    3,152
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Actually, Urza confirmed that the game works flawlessly on SC DS1 with the auto-patch disabled.
     
  10. TeraS

    Member TeraS GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    222
    Country:
    there have been problems on the cycloDS as the enhanced menu seems unfunctional. Real Time Saving does not work as it crashes. The game seems play able, but u cannot soft reset or use RTS.
     
  11. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    This is the first time I've heard of anyone report serious errors with the CycloDS Evo features. You sure it's not just an isolated case on your end?

    Both are good options, though the SCDS does contain a couple extra features the CycloDS doesn't (currently) have.
     

Share This Page