cyclo skins

Discussion in 'CycloDS' started by tinymonkeyt, Mar 6, 2008.

Mar 6, 2008

cyclo skins by tinymonkeyt at 5:58 AM (1,454 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. tinymonkeyt
    OP

    Member tinymonkeyt GBAtemp brat

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    3,221
    Country:
    United States
    so are the skins like switchable?
    like can you have more than one and change em
    i know the r4 can clicking the start(or select.. i dont remember) button
    or are we only allowed to have one :/
     
  2. Triforce

    Member Triforce GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Messages:
    538
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Yeah you can have an unlimited amount of skins on the CycloDS Evo, well as many as your SD media can hold.
    You just go to the settings menu and switch through them in the skins list.
     
  3. tinymonkeyt
    OP

    Member tinymonkeyt GBAtemp brat

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    3,221
    Country:
    United States
    ahh i see. thanks!

    p.s. nice sig ^.^
     
  4. kevenka

    Member kevenka GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    930
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
    Could you please elaborate on how we can have more than 1 skin on the DS at a time? B/c I tried to put more skins but they are stated the same names(such as bottom.bmp)... Please tell me how I may put more than 1 skin on at a time, thanks! Also, is it possible to change the skin on moonshell?
    Kevenka
     
  5. tinymonkeyt
    OP

    Member tinymonkeyt GBAtemp brat

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    3,221
    Country:
    United States
    hmmm
    im not sure
    but i put a folder named skins in the cyclods folder
    and then put all my skins in there
    the skins have to be in separate folders each

    and yes, moonshell is skinnable
     
  6. Salamantis

    Member Salamantis GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    1,945
    Country:
    Canada
    Yes, that's how you do it. Let's say you have skin A and skin B. You'd make a folder named 'skin', in that folder you make a folder named 'A' and another one named 'B' and you put the corresponding files (bottom.bmp, top.bmp, etc etc) in each one of those folders. Then you can go on the CycloDS in settings and rotate between skins.
     

Share This Page