cyclo dsi first impressions - tested on a ds

Discussion in 'CycloDS' started by deathking, Jan 27, 2011.

Jan 27, 2011
  1. deathking
    OP

    Member deathking GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    647
    Country:
    United States

    found on youtube
    its tested on a ds [​IMG]
     
  2. RoMee

    Member RoMee ??

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    2,316
    Location:
    ??
    Country:
    United States
    lol..you took Jurassicplayer's video and posted it before he did
     
  3. WiiUBricker

    Member WiiUBricker Insert Custom Title

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    5,816
    Location:
    Espresso
    Country:
    Argentina
    [​IMG]

    B.6 available?
     
  4. Etalon

    Member Etalon Former Akaio Fanboy

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    1,205
    Country:
    Morocco
    Yes. You can download B.6 on the internet. Why are you asking? Don't you have an internet?
     
  5. WiiUBricker

    Member WiiUBricker Insert Custom Title

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    5,816
    Location:
    Espresso
    Country:
    Argentina
    Source? Akaik latest Beta firmware is B.5
     
  6. RoMee

    Member RoMee ??

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    2,316
    Location:
    ??
    Country:
    United States
  7. purplesludge

    Member purplesludge anyone have any ideas for this space

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    1,047
    Location:
    wv
    Country:
    United States
    Why does he have an iEvo if he does not have a dsi?
     
  8. Etalon

    Member Etalon Former Akaio Fanboy

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    1,205
    Country:
    Morocco
    Hmmm. Where would I have to look for a Cyclo firmware..? The Cyclo webpage..? Maybe..?
     
  9. WiiUBricker

    Member WiiUBricker Insert Custom Title

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    5,816
    Location:
    Espresso
    Country:
    Argentina
    You are obviously an idiot. Go troll elsewhere.
     
  10. WiiUBricker

    Member WiiUBricker Insert Custom Title

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    5,816
    Location:
    Espresso
    Country:
    Argentina
    lol, in order to set up iEvo you have to pirate two roms first. Epic fail.
     
  11. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Or you can buy them and dump them yourself no need to pirate.
     
  12. Nollog

    Member Nollog GBAtemp Addict

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    2,691
    Country:
    Ireland
    so they are using the cooking coach hack from 9001 years ago.
     
  13. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    lol...this is what I get for thinking that nobody would be searching on youtube while I was at class. Anyways, yeah it's on a DS, not a DSi...If I can get a friend to lend me theirs, I'll test it on that as well, but Mbmax has already tested it on a DSi along with various other people on the CycloDS forums. The "Boot to Slot 2" in the settings is changed to "Switch to DSi Mode" when in a DSi, but apparently there is sometimes some trouble getting to DSi mode, but only a couple people have had that problem and they were able to fix it anyways.
     
  14. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Unfortunately, seeing the CycloDSi on a regular DS doesn't really show me anything that I don't already see with a regular CycloDS using B.5. We NEED to see it running on a DSi. We need to see it running a DSi using a DSi-enhanced game with all the DSi features intact.
     
  15. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Check out my little short video I made.
    http://gbatemp.net/t276239-guess-what-i-ju...p;#entry3422140
     
  16. purplesludge

    Member purplesludge anyone have any ideas for this space

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    1,047
    Location:
    wv
    Country:
    United States
    I guess videos won't show much until roms are properly dumped.
     
  17. gumbyx84

    Member gumbyx84 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    512
    Country:
    United States
    No offense but just about all of the feature you talk about (enhanced menu, RTS, in game text reader) are present in the normal CycloDS firmware for a number of years. Is this your first time using a CycloDS?
     
  18. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    I already knew they were all there, but rather than actually caring about showing you all what you want to see, I was more or less making the video for my demonstrations thread, so of course I would need to cover as much as I could. Originally I was just planning on having this video on my thread with the rest of them, though for reasons unknown, it kind of got shown here instead xD. Generally I have an overview video and then if need be, some subvideos to go into more detail and waste people's time.
     
  19. gumbyx84

    Member gumbyx84 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    512
    Country:
    United States
    Ah ok. It was just odd that you were explaining a bunch of features we already know about. Hoping to see some exclusive DSi stuff in the future.
     

Share This Page