Copying Brawl Save To Wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Dangy, Mar 14, 2011.

Mar 14, 2011

Copying Brawl Save To Wii by Dangy at 3:52 AM (1,480 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Dangy
    OP

    Member Dangy Twisting Your Mind & Smashing Your Dreams

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,391
    Country:
    United States
    So, I want to get a downloaded Brawl save, onto my Wii. I've tried everything, and I'm tired of messing with it.

    Explain it too me like I'm a 2 year old, please. :3
     
  2. MushGuy

    Member MushGuy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    673
    Country:
    United States
    Did you try erasing the save you already have on your console?
     
  3. neotank19

    Member neotank19 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    222
    Country:
    United States
    You can copy brawl saves with the priiloader hacks enabled to remove the no copy save protection. You can also use the homebrew program savegame manager GX to manage gamesaves and miis.
     
  4. Dangy
    OP

    Member Dangy Twisting Your Mind & Smashing Your Dreams

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,391
    Country:
    United States
    I've tried Savegame Manager. I will try the Priiloader thing, but I'm not sure it'll work with Brawl saves.
     
  5. Ron

    Member Ron somehow a weeb now.

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,837
    Location:
    here
    Country:
    Canada
    What file extension is the save?
     
  6. Dangy
    OP

    Member Dangy Twisting Your Mind & Smashing Your Dreams

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,391
    Country:
    United States
    .bin, which means it should work if I disable copy-protection, right?
     
  7. Ron

    Member Ron somehow a weeb now.

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,837
    Location:
    here
    Country:
    Canada
    Yeah, that should be the case.
     
  8. Dangy
    OP

    Member Dangy Twisting Your Mind & Smashing Your Dreams

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,391
    Country:
    United States
    It worked, thanks alot.
     

Share This Page