Converting Wii from 3.2U to 3.2E

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Dark-Aries, Nov 15, 2009.

Nov 15, 2009
  1. Dark-Aries
    OP

    Newcomer Dark-Aries Advanced Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    Is it possible with Starfall?

    I might want to buy a wii for some relatives in Europe and if I could just buy one here and then flip it over to Euro firmware that would cool.

    Mind you I already know how to get Twilight and everything. I'm just wondering if it's possible to flip between the two firmwares.

    Also would this make the output of the wii Pal?
     
  2. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
    You can do this all with Any Region Changer. Change Firmware, video output... make sure to read everything when using ARC!
     
  3. Dark-Aries
    OP

    Newcomer Dark-Aries Advanced Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    Really, that easy? And I can easily flip it back if I have bootmii installed correct?
     
  4. dai-a

    Member dai-a GBAtemp Fan

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    351
    Location:
    Springville Utah
    Country:
    United States
    But I don't recommend sending them a region changed wii. Because a nintendo update will brick them.
    (I'm pretty sure that this only happens if the wii is region changed. I've heard it coming from Korean wiis. Maybe it only happens to Korean wiis?)
     
  5. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
    Nah, I did a region change on a black JPN Wii to EUR and updated it via official server(when 4.1 was latest FW) and it didnt brick. So I guess this is only with KOR Wiis...
     
  6. Dark-Aries
    OP

    Newcomer Dark-Aries Advanced Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    Cool. Thanks for the help guys.
     
  7. razorback78

    Member razorback78 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,183
    Country:
    Philippines
    me too have a jpn wii region changed to usa and no problems for official update during system menu 4.0 was new.
     

Share This Page