Connecting to wifi

Discussion in 'NDS - Nintendo Wi-Fi Connection' started by Iceman88, Mar 29, 2006.

Mar 29, 2006

Connecting to wifi by Iceman88 at 9:23 PM (1,988 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Iceman88
    OP

    Newcomer Iceman88 Member

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Messages:
    20
    Location:
    Bethany
    Country:
    United States
    ok i have a legit copy of mario kart and now when i go to play it online it is telling me that my that my wifi id doesn't match or something like that and after a while i get this error...
    error 52100

    now i have flashme installed and i have a m3 sd adapter...could flashme be the reason it wont let me connect with legit games anymore

    the exact message i get is
    "Unable to connect to Nintendo WTC because the Wi-fi id from the nintendo ds and the game card do not match"
    "when you update your wi-fi id you will lose any data used to connect to nintendo WFC up to this point"
    "update the wi-fi ID saved to this game card anyway?"

    then after trying to connect for awhile it tells me that it cant connect

    PLZ HELP!!!

    also...i was told that i could play games that i download online but when trying to find my friend code with Bleach it tells me my code is
    0000-0000-0000
     
  2. Puck The Joker

    Banned Puck The Joker Puck, The Arrogant Phuck

    Joined:
    Nov 3, 2002
    Messages:
    3,855
    Location:
    Avalon
    Country:
    Have you gotten MKDS to work since you used Flashme? If not, you may need to reacquire your Friend Code. Flashme might change something the system uses to create a Friend Code so now your old code stored on MKDS wouldn't match up to your DS.
     
  3. Iceman88
    OP

    Newcomer Iceman88 Member

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Messages:
    20
    Location:
    Bethany
    Country:
    United States
    nope i have not tried to get online since putting flashme on
    but shouldn't i beable to access my friend code from other games like bleach

    i should also probably mention that i deleted my saved connection and made a new one and now it will not connect during the test connection either
     
  4. Puck The Joker

    Banned Puck The Joker Puck, The Arrogant Phuck

    Joined:
    Nov 3, 2002
    Messages:
    3,855
    Location:
    Avalon
    Country:
    Are you sure that you set up the new connection properly and that the problem isn't being caused by your router?

    I've had no problems playing or getting Friend Codes (with my Supercard games) since I put Flashme on, but I'll test my real copy of MKDS when I get home tonight and let you know if I have any problems.
     
  5. Iceman88
    OP

    Newcomer Iceman88 Member

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Messages:
    20
    Location:
    Bethany
    Country:
    United States
    well i do not know how it could be caused by the router because we have not password on it and it was working fine a few months ago
    also we have a few computers connected wirelessly and they work fine
    i will check out my router settings right now and then i will make a new connection on the ds

    UPDATE: i just made a new connection and it connected !!!
    thnx you so much for your help Joker
     
  6. juggernaut911

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    check ur router it might have a falt because of manufacture or just old [​IMG]
     
  7. joe71764

    Newcomer joe71764 Newbie

    Joined:
    Jul 17, 2016
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Snd
     
  8. auge

    Member auge GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 23, 2013
    Messages:
    129
    Country:
    Lithuania
    Have you tried deleting network configuration in options menu of WFC?
     
  9. survive9

    Newcomer survive9 Advanced Member

    Joined:
    Dec 13, 2014
    Messages:
    59
    Country:
    United States
    Ur replying to a 10 year old thread. I'm sure he got it all fixed by now lol
     
    Ninjafrogv3 likes this.

Share This Page