1. Upperleft

    OP Upperleft Namcoholic
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    1,049
    Country:
    ^topic

    i also get that wicked error#52000
    my router is Belkin F5d8630-4 ver1000uk

    HALP!11
     
  2. Another World

    Another World Emulate the Planet!
    Former Staff

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,571
    Country:
    Colombia
    is your router correctly configured to work with the nds?

    802.11b (only!!)
    channels 1, 6 or 11
    wep 64/128 (or no ecnryption)
    ssid set to public broadcast

    -another world
     
  3. Upperleft

    OP Upperleft Namcoholic
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    1,049
    Country:
    lol, i suck with configurations
    can you tell me where can i change them?
     
  4. Another World

    Another World Emulate the Planet!
    Former Staff

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,571
    Country:
    Colombia
    depends on what o/s your using.

    you best friend is google....

    the basic thing is you type the IP if the router into an internet browser and get the soft menu where you can change settings. i can't comment on specifics i probably don't own the router you own.

    -another world
     
  5. krazykirk

    krazykirk GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    399
    Country:
    It's basically the same across all routers.

    The address should be something like 192.168.1.1 or something similar.

    You should be able to change the settings under the "Wireless" (or similar) tab.
     
  6. Upperleft

    OP Upperleft Namcoholic
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    1,049
    Country:
    BUMP HAR HAR
    i got the #52001 error and i dealt with it using what's written in nintendowifi.com, here exactly
    BUT.. now i get a #50001 error ..wtf?
    i turned off my firewall just in case it's preventing my DS from connecting but no, it didn't work
    halp again
     
  7. Upperleft

    OP Upperleft Namcoholic
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    1,049
    Country:
    and now, after i enabled that upnp thing i get a 52101 error
    wtf
     
  8. Another World

    Another World Emulate the Planet!
    Former Staff

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,571
    Country:
    Colombia
    what operating system do you use
    what is your router (name and model number)

    search those and find out how to properly install the router so it works.

    then set it using the recommended settings from nintendowifi.com
    those are:
    802.11b
    channel 1, 6 or 11
    WEP 64/128
    ssid set to public broadcast

    then set up the wifi in the nds.

    if you can't do it call the 1-800 number on the back of your nds and ask for free help.

    -another world
     
  9. genuisgeek

    genuisgeek GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    256
    Country:
    United States
    for me i use a linksys wrt45g and i used mixed broadcast 802.11b/g and i use ch 10 it works fine for both of my wii and ds
     
  10. arktikna

    arktikna Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    64
    Country:
    Netherlands
    i got this problem too
    but i know why
    because i have a WPA code instead of WEP
    wii works with both, but DS only works with WEP
    dont know why though
     
  11. Another World

    Another World Emulate the Planet!
    Former Staff

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,571
    Country:
    Colombia
    because wpa didn't exist when the ds was designed.

    -another world
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Confused,