Configurable USB Loader Problem

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by tasha153, Jun 14, 2010.

  1. tasha153
    OP

    tasha153 Newbie

    Newcomer
    1
    Jun 14, 2010
    Canada
    I have been using Configurable USB Loader version 56 for some time now with no problems. My system version is 4.2U. My cousin came over today and put in a game disc and it updated my Wii. Now, my Wii still says version 4.2U, but Configurable USB Loader just opens to a grey screen with a red power switch and sits there. Any help on how I can fix this problem is greatly appreciated.
     
  2. DKAngel

    DKAngel GBAtemp Advanced Fan

    Member
    3
    Jan 5, 2009
    Perth,Australia
    your ios's have been stubbed, ull need to reinstall ios 222 223 224 249 250
     
  3. tasha153
    OP

    tasha153 Newbie

    Newcomer
    1
    Jun 14, 2010
    Canada
    Will try that now, thanks.
     
  4. tasha153
    OP

    tasha153 Newbie

    Newcomer
    1
    Jun 14, 2010
    Canada
    Can you please walk me through exactly what I need to do to restore those IOS's?
     
  5. Dr. Clipper

    Dr. Clipper GBAtemp Addict

    Member
    1
    Aug 28, 2007
  6. tasha153
    OP

    tasha153 Newbie

    Newcomer
    1
    Jun 14, 2010
    Canada
    Thank you, going to load those Apps onto my SD and reinstall them. Hopefully it will work!
     
  7. tasha153
    OP

    tasha153 Newbie

    Newcomer
    1
    Jun 14, 2010
    Canada
    Worked perfectly! Thanks! [​IMG]
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice