Configurable USB Loader - Animal Crossing: City Folk Problem

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by SuperMarioMaster, Aug 3, 2010.

  1. SuperMarioMaster
    OP

    SuperMarioMaster GBAtemp Regular

    Member
    211
    3
    May 14, 2010
    United States
    Galloway, NJ
    I think this may be a WiiConnect24 issue, or it may not be...I'm not sure.

    Every time I try to send a letter to someone they never get it. I can test this because I have another Wii in the house along with AC:CF on it, and that Wii never gets it either. Is there any IOS or any settings to put on in order to send mail and etc.? It seems like I can get mail from people who have copies of the real game, but I can't send mail to them... I'm not sure if this matters or not, but I run the Configurable USB Loader off of a channel.

    And yes, both of our WiiConnect24 is on in the game and on the Wii Menu.

    Any tips?
     
  2. SuperMarioMaster
    OP

    SuperMarioMaster GBAtemp Regular

    Member
    211
    3
    May 14, 2010
    United States
    Galloway, NJ
    I decided to bump this topic because I think I'm still having problems. Any one else have this problem or could help me with it?

    Sorry for bumping an old topic...
     
  3. Hielkenator

    Hielkenator GBAtemp Psycho!

    Member
    4,219
    385
    Feb 7, 2010
    Netherlands
    same problem here..
     
  4. trigger_ftu

    trigger_ftu The FantomPhox

    Member
    195
    4
    Nov 23, 2008
    United States
    Germany
    actually. it seems to be a complete networking issue all together. because i remember when it 1st came out as well as to this day not only are sending and receiving letters an issue but so are visiting other peoples towns.
     
  5. SuperMarioMaster
    OP

    SuperMarioMaster GBAtemp Regular

    Member
    211
    3
    May 14, 2010
    United States
    Galloway, NJ
    I can normally send letters/etc. with the real disc. I don't have the real disc anymore so I'm trying to figure out how to make it work.
     
  6. axel14

    axel14 Advanced Member

    Newcomer
    64
    0
    Jul 11, 2011
    United States
    I have the same problem and i have the real disk