Conduit 2 error #002

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by danweb, Apr 21, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
Apr 21, 2011

Conduit 2 error #002 by danweb at 6:50 AM (714 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. danweb
    OP

    Member danweb GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    434
    Location:
    Unknown
    Country:
    Australia
    I got error #002 when i put in the disc. My wii is softmodded and is running system menu 4.2. It is an official disc on an australian wii. Please help ASAP. My brother is killing me because he can't play it! [​IMG] [​IMG]
     
  2. TwinRetro

    Global Moderator TwinRetro Don't start nothin', Won't be nothin'

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    6,181
    Location:
    Las Vegas, NV
    Country:
    United States
    Why did you make 4 different topics, you spaz?
     
  3. Vulpes Abnocto

    Former Staff Vulpes Abnocto Drinks, Knows Things

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Messages:
    6,600
    Country:
    United States
    One thread is all you need.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page