Completly Clueless

Discussion in 'Wii - Hacking' started by rc11982, Jul 9, 2008.

  1. rc11982
    OP

    rc11982 Advanced Member

    Newcomer
    66
    0
    Jun 23, 2008
    United States
    Ok. I have just got a wii-clip flased with Wiikey 1.9s. And I DL an ISO to test and it won't boot. I started to do some reseach and have confused my self if I DL an ISO (to test) Is there anything else I need to do to get it to boot? Also I have read that burning at 2x is a good speed and Verbatim -R are good to use. Can anyone here confirm these.

    Thanks
     
  2. Palmtree

    Palmtree Member

    Newcomer
    13
    0
    Jul 17, 2007
    Canada
    New Waterford, NS
    I can confirm the verbatim dvds, no problems here, but i've also used many other brands, and never had any problem. I also have a wii-clip with wiikey 1.9s. Did you upgrade the key to 1.9s yourself, if so it's probably just the iso that doesn't work, if not, maybe something went wrong...

    either way I'd try another iso to test
     
  3. zidane_genome

    zidane_genome My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?

    Member
    2,320
    0
    May 21, 2006
    United States
    Ok, basic questions...

    1) What game did you try?
    2) How did you burn the ISO? (did you just put the ISO file on the disc, or did you burn the image)
    3) Can you give a lil more info?
     
  4. mercluke

    mercluke ‮҉

    Member
    3,163
    172
    Dec 2, 2007
    Perth
    i'm assuming that that's the key clip i sent you if so try re-updating with the 1.9s update disk (had to do one time after a power failure during an update)
     
  5. skawo96

    skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,925
    2
    May 22, 2008
    So, yeah
    1. If it was DL disc, I suspose that was Brawl.
    2. Check your Wii's Serial Number. If it's LEH10xxx-LEX 13xxxxx then [​IMG] you problably have faulty wii. Tell me: does the disc click only three times before start? If it's LEH 14xxxx and so then you're okay
    3. If your wii have lover serial, click three times, then simply cleaning the laser should worked. It worked for me, and to some other guy with retail brawl (cheers for him).
    4. Try with other disc, maybe ya' got a bad burn. Hovewer if your wii click three times it's not a bad burn. Even if that was a bad burn, wii will spin it. BUT it may be very poor DL disc.
    5. If it won't help...yeah you have to lower potentiometer.
     
  6. SenorClean

    SenorClean GBAtemp Advanced Fan

    Member
    522
    0
    Mar 21, 2008
    I think the OP is saying DL as in DownLoad not Dual Layer.

    Run the wiikey config disc... it may just need region override turned on.

    Are you sure your wii is DMS/D2B? are you sure the flash was done properly?
     
  7. skawo96

    skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,925
    2
    May 22, 2008
    ! Ah that makes sense now. [​IMG]
     
  8. Nineveh

    Nineveh Member

    Newcomer
    16
    0
    May 22, 2008
    Norway
    Any estimates on how long it will take teq to demand this user be banned for inappropriate abbreviation usage? [​IMG]

    Just kidding [​IMG]
     
  9. rc11982
    OP

    rc11982 Advanced Member

    Newcomer
    66
    0
    Jun 23, 2008
    United States
    Thanks for all the help... OK.... It was not Brawl... I waited in line and got that one at midnight =)

    It was Mario Kart. I burned it with Nero... Then I DL'd ImgBurn, Burnt it again and reflashed my Wii-Clip and set my region. And it works just fine. The only thing now is I DL at Japan Region Game and it won't boot? Do I used Regionfrii...or just use GeckoOS.

    THanks