Hacking Commando VC Arcade

G0dLiKe

who needs a title ;)
OP
Member
Joined
Aug 2, 2009
Messages
1,674
Trophies
0
Website
db.tt
XP
206
Country
United States
I´m out of ideas now.

I have the latest IOS56 on my Wii, did download the game from shop channel but when i try to start it, just black screen...

The game is jpn region.

I have set preloader hacks to regionfree channels.
I have set ntsc video out with Anyregionchanger.

Whats going on?
 

sr_corsario

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
423
Trophies
0
Age
43
XP
1,009
Country
Did you try to dump it and change the wad to region free? (its supposed preeloader do the trick, but never now)

Or... possibly a new protection... but it will surprice me...
 

G0dLiKe

who needs a title ;)
OP
Member
Joined
Aug 2, 2009
Messages
1,674
Trophies
0
Website
db.tt
XP
206
Country
United States
I dumped the wad, tried several methods.

JustSign, regionfree...

when trying to install, error 1022 pops up...

This is obviously some kind of new copy protection?
 

G0dLiKe

who needs a title ;)
OP
Member
Joined
Aug 2, 2009
Messages
1,674
Trophies
0
Website
db.tt
XP
206
Country
United States
i did install it with base 249, you know what is really surprising me, that the game even does not work when I bought it on shop channel. Thats weird.

All other jpn games I buy from shop channel works without problems.

But yeah, I gonna redump it.
 

G0dLiKe

who needs a title ;)
OP
Member
Joined
Aug 2, 2009
Messages
1,674
Trophies
0
Website
db.tt
XP
206
Country
United States
Nah, redumped, tried again same result. Kills me
frown.gif
 

WiiPower

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 17, 2008
Messages
8,165
Trophies
0
XP
345
Country
Gambia, The
Try to boot it with TriiForce(and NO not with nand emu!), language set to japanese and video mode set to NTSC. If that doesn't work, it's either some new kind of general protection(which i doubt) or some kind of region protection, like the one used in newer disc based games. In the last case, the only way might be to get a japanese system menu, but be careful with that, this can easily brick your wii.
 

G0dLiKe

who needs a title ;)
OP
Member
Joined
Aug 2, 2009
Messages
1,674
Trophies
0
Website
db.tt
XP
206
Country
United States
Good advice WiiPower, I gonna try it. I guess it could be kind of region based protection but we´ll see.

I do have bootmii backups in PAL, NTSCU and JPN
wink.gif
 

G0dLiKe

who needs a title ;)
OP
Member
Joined
Aug 2, 2009
Messages
1,674
Trophies
0
Website
db.tt
XP
206
Country
United States
Ok, update for the ones who cares
tongue.gif


Had restored my system menu to full jpn, game refuses to work.

Kinda weird... spent 800 wii points on this *doh*
 
General chit-chat
Help Users
    Big_8 @ Big_8: NICE! MAYBE NEXT YOU CAN MAKE SOME POP-TARTS! +1