ComicBookDS 2.1 not working

Discussion in 'R4 DS' started by Ben_j, Mar 29, 2007.

Mar 29, 2007

ComicBookDS 2.1 not working by Ben_j at 12:52 AM (953 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. Ben_j
    OP

    Member Ben_j GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    696
    Country:
    France
    When I open ComicbookDS, I only get black screens... I DLDI patched the file.
    Any ideas ?
     
  2. iwakura

    Member iwakura HHNNNNNNGGGG

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,161
    Location:
    California
    Country:
    United States
    u probably did it wrong...

    http://blogs.moddz.com/trolleyguy/

    download the comicbook extension and use that to put ComicbookDS onto ur R4. i did it that way and it works perfectly
     
  3. Ben_j
    OP

    Member Ben_j GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    696
    Country:
    France
    It still doesn't work !!
     
  4. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Does everything else work when it's put on your card?
     
  5. Shelleeson

    Member Shelleeson GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    928
    Location:
    i'm here....silly.
    Country:
    United Kingdom
    i'll pm you the one i use and i know it works on my m3 simply [​IMG]
     
  6. outphase

    Member outphase Custom title

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,218
    Country:
    United States
    I'd recommend you get it from the official site (http://gnese.free.fr/NDS/ComicBookDS/?language=en) to ensure you get the right version.
     
  7. spas

    Member spas GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Messages:
    389
    Country:
    United Kingdom
    Time to read some frank miller classics!
    300 and sin city [​IMG]
     
  8. Shelleeson

    Member Shelleeson GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    928
    Location:
    i'm here....silly.
    Country:
    United Kingdom
    the one i used was one somebody passed to me from an r4 as there was never a release for the m3dssimply so it's an r4 coded patch [​IMG]
     
  9. fli_guy84

    Member fli_guy84 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    319
    Country:
    Malaysia
    FYI, you can use the R4 version on the M3 Simply too.
     
  10. yukine

    Member yukine GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    123
    Location:
    Arizona
    Country:
    United States
    You'll have to manually patch it if you download it from the official site. I personally used TrollyDave's R4 Commander, and installed it that way. It works perfectly.
     
  11. iwakura

    Member iwakura HHNNNNNNGGGG

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,161
    Location:
    California
    Country:
    United States
    same for me...

    do you have an actual .cmds file for it to read? it might just be black casue there's nothing to find.
     
  12. Triple Lei

    Newcomer Triple Lei Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2006
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I have an M3 Lite and a 1 GB Kingston micro SD card (Japan version).

    There are at least two homebrew apps that don't work with my setup, even after DLDI. One of them is DSLearnJ, and the other one is Comic Book DS. I've tried all sorts of ways to get it to work, like pressing Start to launch and opening from Moonshell or DSOrganize, but the result is the same. No dice.

    I tried these two on my cousin's M3 Simply and they work flawlessly.

    So now, I'm seriously considering picking up an R4 DS... and just for DSLearnJ. (being able to use the Opera browser seems like a nice bonus, too...)
     
  13. iwakura

    Member iwakura HHNNNNNNGGGG

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,161
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Comicbook DS should work fine with a M3Lite...
     

Share This Page