1. Waveracer

    Waveracer GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 22, 2016
    Messages:
    166
    Country:
    Yes, I did but it doesn't change anything even after saving settings to SNESC and getting the Done! dialogue box.
     
  2. sks316

    OP sks316 Professional Shitposter (also I help sometimes)
    Member

    Joined:
    Nov 28, 2013
    Messages:
    2,650
    Country:
    United States
    Holy fuck, this is unlike anything I've ever seen before. You could try redumping your NAND. If that doesn't work, file an issue with Cluster.
     
  3. Waveracer

    Waveracer GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 22, 2016
    Messages:
    166
    Country:
    Solved. It only works if you copy (synchronise) the games again. :D
     
  4. [^Blark^]

    [^Blark^] GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2012
    Messages:
    497
    Country:
    United States
    Wait you have final fantasy VI but the system comes with III which was 6 am I right or wrong. AFAIK III for snes was 6 in Japan. Or is 3 actually 3 idk haven't played it on my classic yet to find out
     
    Last edited: Oct 9, 2017
  5. sarkwalvein

    sarkwalvein There's hope for a Xenosaga port.
    Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    7,721
    Country:
    Germany
    Yes, FF3 (SNES) is FF6.
     
    [^Blark^] likes this.
  6. Waveracer

    Waveracer GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 22, 2016
    Messages:
    166
    Country:
    Yeah, it's confusing. IV was II in US, V was Japan-only (weird) and VI was III in US. So it's like:

    first SNES game IV/II
    second SNES game V
    third SNES game VI/III.

    Does anybody know how to solve the sound glitch on Terranigma (without Retroarch)? Is it possible?
     
  7. the_randomizer

    the_randomizer The Temp's official fox whisperer
    Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    29,391
    Country:
    United States
    Oh that, I added the uncensored version to the list, sorry for the confusion.
     
  8. Waveracer

    Waveracer GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 22, 2016
    Messages:
    166
    Country:
    Now I get a C8 error when I shut down the system. Probably, there is a limit for games on the same folder or on root (because of the RAM). I have 76 games including the original ones.
     
  9. the_randomizer

    the_randomizer The Temp's official fox whisperer
    Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    29,391
    Country:
    United States
    I wouldn't go more than 60 or so per folder, or so I've been told. Try to make another folder.
     
    Waveracer likes this.
  10. Home_Rowed

    Home_Rowed GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 17, 2006
    Messages:
    107
    Country:
    United States
    Does hakchi2 v2.20 have SNES Classic save management? I haven't tried it yet.
     
  11. johsam

    johsam Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 31, 2016
    Messages:
    23
    Country:
    Yes it does.
     

    Attached Files:

  12. Home_Rowed

    Home_Rowed GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 17, 2006
    Messages:
    107
    Country:
    United States
    Hey, is there a way I could get the 4 weeks of Zelda AST to use the same save slots via hakchi? Maybe one of the command line augments or something.
     
  13. LordVash

    LordVash Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 4, 2017
    Messages:
    5
    Country:
    Italy
    Hi all,
    first i want to thanks Cluster for the work done.
    Second i need help for some problem. I have the Snes mini and using nes game with the Retroarch mode i can play the game but i'm not able to go back to the main menu and i have to restart the console. That means that i cannot use the save points.
    The second thing is that i tryed a bunch of snes roms and the only one that is not starting at the moment is dragonball hyper dimension.
    Can you help me with this 2 problems please?
    Thanks!

    ps. ah it would be awesome if for snes game all the 4 buttons being enabled 2 normal nes and 2 with autofire (like in my old fake nes console :) )
     
    Last edited: Oct 10, 2017
  14. philipx99

    philipx99 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 17, 2006
    Messages:
    65
    Country:
    Singapore
    Try to get the new Hakchi 2.20.15 version and use 0.8 Retroarch with core. The new 0.9 retroarch seem to have issue emulate with snes game.(Issue: Black screen then reset to main menu). For in game reset for SNES game or nes game, you need to ensure that use button combination to reset is enable in controller hack (Setting). Then click on the select reset button combination in controller hack to bring up a controller interface. Tick the combination button you want it to reset. Usually people tend to use Down+Select. Hope it help.
     
    LordVash likes this.
  15. Magnus87

    Magnus87 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 28, 2013
    Messages:
    252
    Country:
    Argentina
    Old/Used PC <------ 0GBP
    https://goo.gl/CBJivH <---- 2 SNES controllers: 5GBP

    Total: 5GBP
    The Raspberry set: 50GBP
     
  16. LordVash

    LordVash Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 4, 2017
    Messages:
    5
    Country:
    Italy
    thank you i will try in a while!
     
  17. Elrinth

    Elrinth :Master beyond your imagination:
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,937
    Country:
    does it emulate MSU1? :)
     
  18. replicashooter

    replicashooter GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 16, 2006
    Messages:
    852
    Country:
    Flipping the small boxarts 90 degrees allows you to add a load more titles onto the main page for those folks that don't like subfolders:

    [​IMG]

    Only thing is you have to redo it all if you add more games, would be a nice hack to add to the software. Also someone fixed the "remove thumbnails" lagging as well:

    https://github.com/ClusterM/hakchi2/pull/607
     
  19. erolz

    erolz GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    468
    Country:
    Belgium
    great idea! but how can you flip the boxarts in hakchi? and what's the maximum of titles that will fit on the main page? thanks!
     
  20. rsn8887

    rsn8887 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2015
    Messages:
    871
    Country:
    United States
    @MrJason005: But the RPi thing takes >3 minutes to boot up, ~2 minutes to shut down, doesn't even have a power or reset button, the configuration is done using old MS-DOS style text screen menus, roms have to be transferred via ftp (!), because Windows cannot directly access the thing, and none of the themes that come with it look as nice and easy-to-use as the SNES Mini user interface (save states with thumbnails are not even supported).

    No thanks. To each his/her own I guess.
     
    Last edited: Oct 10, 2017
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - releases, Cluster, Hakchi2