Club House Freeze

Discussion in 'Acekard' started by Emeraldman94, Sep 6, 2009.

Sep 6, 2009

Club House Freeze by Emeraldman94 at 9:54 PM (878 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. Emeraldman94
    OP

    Member Emeraldman94 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    296
    Country:
    United States
    I cannot get Clubhouse games to save at all. everytime I try to get it to save it just freezes. Please someone help me fix this problem. I have trid AKAIO 1.4.1
    and Acekard official 4.18.
     
  2. nicky041192

    Member nicky041192 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,433
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    try getting another rom.
     
  3. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Delete the save file and create a new one.
     
  4. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    i've always used the euro release without any issue. wifi/ds-to-ds modes and saving work just fine on it.

    -another world
     
  5. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    You need to hold A on official firmware. Use AKAIO for fuck sake.
     
  6. Emeraldman94
    OP

    Member Emeraldman94 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    296
    Country:
    United States
    I tried bot Akaio and the official. Official freezes on save!!! AKAIO freezes when the DS download happens. I have DS download patched for both FW's. I tried holding down A that did not work. I do nopt plan on trying the europe version. I want to stick with NTSC.
     
  7. Pendor

    Member Pendor GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    United States
    Do you even know what NTSC means?
     
  8. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Lol I think he means US Rom.
     
  9. Emeraldman94
    OP

    Member Emeraldman94 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    296
    Country:
    United States
    Yes I mesnt I will stick with the US rom not European. I know what NTSC means but not what is stands for.......
     
  10. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    it is the exact same game, just a different working title for the euro release. not trying the euro one (which is confirmed working) because it wasn't dumped from a north american cart is just stupid. part of debugging is trying everything. what is your hang up on a north american rom vs. a euro rom?

    -another world
     

Share This Page