"Click and hold to edit title" Working in firefox?

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by rhyguy, Mar 27, 2008.

Mar 27, 2008
  1. rhyguy
    OP

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Does the edit title thing work in firefox 3.0b5pre (linux)
     
  2. sylux92

    Member sylux92 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    445
    Country:
    United States
    I've never got it working in internet explorer. Don't know about firefox.
     
  3. Ferrariman

    Member Ferrariman Hip-Flop and cRap

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    3,357
    Location:
    Canader.
    Country:
    Canada
    I'm pretty sure it has to be your topic.
     
  4. Twiffles

    Member Twiffles танковые победы

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    1,925
    Country:
    Germany
    Yup, if you weren't the topic creator you can't change the name of it. Unless your a mod or something higher, I think.
     
  5. Costello

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,031
    I don't think you can change your own topic titles either.
    It's very handy... for us mods.
     
  6. arctic_flame

    Member arctic_flame GBAtemp ATMEGA8 Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    2,840
    Location:
    England land
    Country:
    United Kingdom
    The Gecko engine is the same on all OSs.
     
  7. JPH

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    Indeed.

    *sniggers to self for having powers normal Mag Staff members don't*
     
  8. arctic_flame

    Member arctic_flame GBAtemp ATMEGA8 Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    2,840
    Location:
    England land
    Country:
    United Kingdom
    Uh-oh, the first signs of going mad with power!!!
     

Share This Page