Citra - Unofficial \ Chinese builds discussion

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by masaki88, Jun 23, 2016.

  1. drwhojan

    drwhojan GBAtemp Psycho!

    Member
    8
    Jul 14, 2009
    United Kingdom
    Where I Am!
    Aw many thanks fixed, Look nicer then be four :)

    Sorry got little Rusty over time, while been playing with XB1, Time too spray in some Wd-40 a bit lol!.

    [​IMG]
     
    Last edited by drwhojan, May 16, 2018
    AceofZeroz likes this.
  2. Lunos

    Lunos GBAtemp Regular

    Member
    3
    Dec 26, 2010
    Uruguay
    Montevideo
    I was a little bit curious so I gave the N3DS version of Minecraft a try, but once you go In-Game, it runs at like 1 or 2 FPS. It's absolutely unplayable :/ ...
     
    AceofZeroz and drwhojan like this.
  3. drwhojan

    drwhojan GBAtemp Psycho!

    Member
    8
    Jul 14, 2009
    United Kingdom
    Where I Am!
    It won't save in game either, also with the changed ticks the fps will not be correct too.

    The bug at stating it up without it crashing, is that of core timing, Also that off / milliseconds .
    -----

    Fire Emblem Warriors - boots/loads
    Ben 10 Galactic Racing - speed fmv boost.
    HYRULE WARRIORS LEGENDS - works into game play.
     
    Last edited by drwhojan, May 16, 2018
    NiagA, xmeee978 and AceofZeroz like this.
  4. Lunos

    Lunos GBAtemp Regular

    Member
    3
    Dec 26, 2010
    Uruguay
    Montevideo
    So.. this never really happened in the end, did it? :(
     
  5. DarkSynopsis

    DarkSynopsis GBAtemp Fan

    Member
    5
    Oct 15, 2014
    New Zealand
    New Zealand
    Doesn't seem so :(
     
  6. Miguel Gomez

    Miguel Gomez GBAtemp Addict

    Member
    7
    Jan 10, 2016
    Planet Earth
    Well. We could texture dump it through Ohana, Spica, or whatever if you want the texture. But if you want to change the texture, well another way is through rebuild the rom or use SaltySD(which only allows two games for now, specifically Smash 3DS and Gen 7 Pokemon). Also, another thing for Smash 3DS(since I'm a modder of that game) is that trying to rescale the ingame texture will crash the game. So no 1024x1024 texture for that. Stay 128x128 or less.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    But I'm hoping for a texture dump soon cause Ohana 3DS somewhat compress the texture and it's ugly for me to make mods out of it.
     
  7. Hottie

    Hottie Member

    Newcomer
    3
    Apr 4, 2013
    Brazil
    decided to read the changes, it looks like he implemented multi-core support (2 cores only apparently), but only for cpu shader emulation!?
    edit: forked from Jhon591
     
    Last edited by Hottie, May 18, 2018
  8. Ninja_92

    Ninja_92 Newbie

    Newcomer
    1
    May 20, 2018
    Italy
    Italy
    Hey guys, I'm new here and i hope i don't cause any hassles here. This will be my only message in this discussion because i don't want to make any trouble.
    What build do you recommend to run KH3D with my computer?
    i5-7500 CPU @ 3.40GHz | RAM DDR4 8GB 2400 MHz | AMD Radeon HD 7700 Series 1GB |
    I run "Kingdom Hearts Dream Drop Distance" at around 70% - 100% Speed with Build "Tachibana bdf18a3".
    I've done my best checking the rules. If this post is not allowed, i'll agree to delete it immediatly and tell me where i can search for help. Thanks a lot anyone who replies this, did my best writing English too.
     
  9. Hottie

    Hottie Member

    Newcomer
    3
    Apr 4, 2013
    Brazil
    Ninja_92 likes this.
  10. willcrutchley

    willcrutchley Newbie

    Newcomer
    1
    Jan 3, 2017
    Any chance of getting xbrz scaling added back into these builds? Would really be the icing on the cake now that citra runs so well at high resolutions... Would be awesome if anyone knew how to do that
     
  11. Hottie

    Hottie Member

    Newcomer
    3
    Apr 4, 2013
    Brazil
    sickc builds still have texture scaling.
     
  12. J8tattoo

    J8tattoo Newbie

    Newcomer
    2
    Mar 21, 2018
    Singapore
    I wish it works.
     
    Last edited by J8tattoo, May 20, 2018
  13. xXSomeoneNewXx

    xXSomeoneNewXx Newbie

    Newcomer
    1
    May 20, 2018
    Philippines
    Hi Im new here, but how does these builds work?
    I need help on speeding up my Games for Citra.
    (Just Made this Account for this question)
     
  14. Miguel Gomez

    Miguel Gomez GBAtemp Addict

    Member
    7
    Jan 10, 2016
    Planet Earth
    What's your specs? Citra is depends on the PC specs.
     
  15. Ninja_92

    Ninja_92 Newbie

    Newcomer
    1
    May 20, 2018
    Italy
    Italy
    It works!! Thanks a lot man, you made my day! I got more than 100% speed now!
     
  16. DJPlace

    DJPlace P!ssed OFF Pyscho of GBA!!

    Member
    5
    Apr 16, 2008
    United States
    crap man i want DLC to work on this then i'm game to try the shit out of this.
     
    xmeee978 likes this.
  17. ggamer223

    ggamer223 Newbie

    Newcomer
    1
    May 21, 2018
    Germany
    Which Chinese build should i use if im running on i7 3770K ivy bridge? Does it even matter?
     
  18. Hottie

    Hottie Member

    Newcomer
    3
    Apr 4, 2013
    Brazil
    Ivy Bridge is basically Sandy Bridge improved, both contain the same set of instructions, so if you see builds which include these intel codename, they are
    the one for you.

    i can't say for sure because i didn't read the code or properly tested on different architectures, but it probably does as the only reason to create arch based binaries is to take advantage of cpu instructions.
     
  19. xmeee978

    xmeee978 Member

    Newcomer
    2
    Sep 29, 2017
    Brazil
    we in the same boat man,i also can't wait to put DLC on citra,gosh,i really wanna get everything in hyrule warriors legends hehe,still,we need to wait for the official announcement for this...
     
  20. arkhamsaiyan

    arkhamsaiyan Member

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2016
    United States
    Albuquerque NM
    ummm wtf? Kingdom Hearts DDD just shows a black screen now?!?
     
Loading...