1. RNabuco

    RNabuco Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 20, 2018
    Messages:
    36
    Country:
    Brazil
    Looking forward to your builds as always :D

    and please keep updates coming jrboy :D
     
  2. RNabuco

    RNabuco Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 20, 2018
    Messages:
    36
    Country:
    Brazil
    Me and my friend are using the latest canary, but he just can´t connect to any hub.

    He is registered on citra website, we are using the same version.

    What could be the cause so i help him?
     
  3. tywald

    tywald Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    39
    Country:
    MH games aren't fixed yet, not even 2 players work right now.
     
  4. jselby

    jselby Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 29, 2016
    Messages:
    59
    Country:
    Australia
    Update your copy of Citra - we have bumped networking's internal version.
     
  5. saad123

    saad123 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 15, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    Morocco
    guys
    please can u update the unofficial versions of citra
    because we cant play online on it anymore
    and the official builds are very slow for me
    :):):)
     
  6. pokehunter87

    pokehunter87 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 20, 2017
    Messages:
    17
    Country:
    India
    is pokemon x playable
     
  7. RNabuco

    RNabuco Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 20, 2018
    Messages:
    36
    Country:
    Brazil
    I could join another person....

    I´m using the latest canary
     
  8. Miguel Gomez

    Miguel Gomez GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2016
    Messages:
    2,867
    Country:
    It's been 3 years and still no.
    Again, as I said for the past 3 years, don't expect Pokemon X and Y to be playable on Citra yet. Same problems. No fixes.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Did you connect yourself to test if multiplayer works?
     
  9. RNabuco

    RNabuco Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 20, 2018
    Messages:
    36
    Country:
    Brazil
    Yes, i did, and i was able to join a random hub someone else created.

    But he tells me he can´t join another people, let alone my hub.

    There must be something on his side, i never needed to do port forwarding to play Citra and really never had a problem so...i wonder what is the issue with him

    My discord is RNabuco#4523 if anyone wants to test something
     
  10. Slidingbass

    Slidingbass GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 25, 2017
    Messages:
    142
    Country:
    United Kingdom
    Nope. Instead of sticking to one series, why don't you try out some other games in Citra. 3ds has a great library of games :P
     
  11. midoraku

    midoraku Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 14, 2017
    Messages:
    43
    Country:
    Russia
    direct connect to IP/port adress still seems to work for unannounced rooms on old build (first one unofficial with multiplayer and ticks released - did not updating since then)

    just create room and then tell your ip to friends~
     
    RNabuco likes this.
  12. RNabuco

    RNabuco Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 20, 2018
    Messages:
    36
    Country:
    Brazil
    I´m gonna try that, thank you!
     
  13. tywald

    tywald Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    39
    Country:
    I replied when it was between Canary like 394-396-ish since I was testing in the past two days quite a bit and it didn't work back then.
     
  14. DeadlyAnGeL91792

    DeadlyAnGeL91792 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Messages:
    188
    Country:
    United States
    Idk what u guys mean your canary runs slow...most times its fools not checking the compatibility list or with potato computers expecting godly performance.
     
  15. midoraku

    midoraku Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 14, 2017
    Messages:
    43
    Country:
    Russia
    that means canary works SLOWER and a lot slower than unoffutial builds for yeah - potato pc. If i7 2600k potato enough.
    And compability does nothing with optimization. And this thread just about build specially optimized for "things". And for potatoes as well.

    any way what the point for opening another trolling/holywar/selfproclaiming discuttion about how well your pc runs? canary or anything.
     
  16. asferot

    asferot Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 2, 2015
    Messages:
    53
    Country:
    Im sorry, but have you seen what people are trying to run Citra on? They are running unofficial builds at 20% speeds at best and are angry at developers because they cant play pokemon games on their PCs. And these unofficial builds are not really that much faster. Faster, sure, but lets not get carried away. @DeadlyAnGeL91792 is talking truth. Many times it is just kids wanting to pirate "dem porkeymans gams XD LEL" on toasters. Thankfully they dont come that often here to crap on developers. But the other places are full with them. I see time and time again someone asking why Citra runs slow on CPU/GPU combo that would struggle even with a good NES emulator.

    The fact is really simple. The emulator is nowhere near finished/optimized. But idiots just want their games NOW.

    Also. i7 2600k is pretty average CPU. And it is old-ish.
     
    Last edited by asferot, Mar 8, 2018
    DaMan, midoraku and DeadlyAnGeL91792 like this.
  17. midoraku

    midoraku Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 14, 2017
    Messages:
    43
    Country:
    Russia
    Well yea. I admit you right here. Tryin todays emulation on like 2012 notebooks is not the same as doin it on OCed 2012 i7/i5 k processors. And askin ideal emulation from devs now kinda stupid.
    Maybe i just too triggered cause some other emulation threads where ppl like "i have 7700/[email protected]+1080 it runs over 100% speed for me, dont know what you want" - thats both like "going to extremes" or how its said in english? Both is bad imo. Sorry if im was too edgy too.

    Anyway x2-x3 speed still kinda big difference in my opinion. Still only in some titles of cource.
     
  18. asferot

    asferot Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 2, 2015
    Messages:
    53
    Country:
    I actually understand you very well.
    I really don't like people with expensive AF PCs that use latest available parts saying "It runs fine for me LEL XD". I am starting to see that BS more and more often.
    I mean, if you spent 5000$ a month ago to put together that PC, then sure as hell it will run almost anything you throw at it.
    But most people don't have a 5000$ PCs. Sadly, those arrogant derps don't even want to think about that.
     
    NiagA, AceofZeroz, Lunos and 2 others like this.
  19. hecta

    hecta Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 29, 2017
    Messages:
    11
    Country:
    United Kingdom
    Is there a way I can play Mario Maker if I don't own a 3DS? I'm talking about the Mii part, not about the rom itself
     
  20. kaicooper

    kaicooper Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 10, 2017
    Messages:
    29
    Country:
    Bosnia and Herzegovina
    so when new GPU update coming?
    that means StarFox64 3d fully speed ? cus its slow
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Unofficial, discussion, Chinese