cIOScorp + softmodded wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by scottieb99, Feb 28, 2010.

Feb 28, 2010

cIOScorp + softmodded wii by scottieb99 at 5:20 PM (654 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. scottieb99
    OP

    Member scottieb99 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    163
    Country:
    United States
    Ok heres my question. I have a 4.1U wii softmodded, cIOs rev.17, hermes v5 using neogamma to boot backups and wiiflow for usb loading. I would like to install cioscorp to be able to play backups directly from the disc channel. Can I just install cioscorp over my existing configuration without any side effects and still have everything else function as it does now? Thanks in advance.
     
  2. Tanas

    Member Tanas GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2,258
    Country:
    United Kingdom
    Yes you can.
     
  3. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    the cIOS install from IOS slots 202-250

    cIOSCORP installs from IOS slots 9-70

    so they both can exist happily together.
     
  4. pleaseitwasntme

    Banned pleaseitwasntme Banned

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    United States
  5. scottieb99
    OP

    Member scottieb99 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    163
    Country:
    United States
    Thanks for all the input except pleaseitwasntme. Worked like a charm.
     

Share This Page