CiosCorp Question????

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Assassination, Mar 25, 2010.

Mar 25, 2010

CiosCorp Question???? by Assassination at 9:57 PM (713 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Assassination
    OP

    Member Assassination 暗殺者Lv25

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    525
    Location:
    ァル城
    Country:
    Japan
    Can install cioscorp 3.6 on a 3.4 system menu.(Ill update soon)
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Yes you can.
     
  3. Assassination
    OP

    Member Assassination 暗殺者Lv25

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    525
    Location:
    ァル城
    Country:
    Japan
  4. Safavid

    Newcomer Safavid Advanced Member

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    83
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    To add on to this what is the lastest revision of cios249?

    Just softmoded my wii and I need to know which installer to use to I can run cioscorp 3.6/
     
  5. Dialexio

    Member Dialexio GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,546
    Country:
    United States
    The latest cIOS from Waninkoko is rev19. All versions of IOS249 (except Nintendo's stubs, obviously [​IMG]) should let you install cIOSCORP.
     

Share This Page