cIOSCORP Install Issues

Discussion in 'Wii - Hacking' started by tylerxian, Mar 14, 2010.

Mar 14, 2010

cIOSCORP Install Issues by tylerxian at 1:20 AM (1,585 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. tylerxian
    OP

    Member tylerxian GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    166
    Country:
    United States
    I tried installing cIOSCORP v3.5 a long time ago and since it couldn't load my DVDs (along with the issue that the homebrew channel was upside-down and bootmii couldn't be installed anymore) I uninstalled it, but now that cIOSCORP v3.6 came out I wanted to try again. Though I can't get it to install correctly. So I tried using the uninstaller again and it had five files that couldn't be uninstalled. So I tried running the installer again and I still got the same errors on every IOS cIOSCORP tries to install. It's the 'ERROR! (ret = -1029)' and on the last five IOSes had a different error message, it was 'ERROR (ret = -2013)'.

    I did everything in the txt. file: backed-up and erased everything on my SD card, then copied everything in the RAR to the root of my SD card, and then ran it on the Homebrew channel.

    I don't know what went wrong, can anyone shine some light on what went wrong/what I did wrong?
     
  2. damysteryman

    Member damysteryman I am too busy IRL these days...

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,182
    Country:
    Antarctica
    Did you recently install cIOSX rev18 or rev19?
    If so, what base did you use? 57?

    There's you're problem.

    Reinstall cIOSX rev19, but make sure you use IOS38 as a base.
    Then run the cIOSCORP v3.6 Main Installer.
     
  3. tylerxian
    OP

    Member tylerxian GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    166
    Country:
    United States
    Yeah I recently installed cIOSX rev19 before trying to install cIOSCORP v3.6 and I did use 57 as a base.

    The method you suggested worked without flaw, thank you so much!
     

Share This Page