cIOSCORP - Install Black Screen?

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by wildfire95, Nov 14, 2009.

Nov 14, 2009
  1. wildfire95
    OP

    Member wildfire95 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    245
    Country:
    United Kingdom
    Hey guys, i just installed cIOSCORP and now after clicking "LOAD" from HBC it has gone into a black screen? Is that normal? Is it safe to turn off the Wii?

    Please reply ASAP.
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,940
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    no it isn't normal
    yes you can shut down the wii (you have no other choice anyway)
     
  3. wildfire95
    OP

    Member wildfire95 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    245
    Country:
    United Kingdom
    If i do, will my Wii be screwed?
     
  4. technom8t

    Member technom8t GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    163
    Location:
    Scotland, UK
    Country:
    United Kingdom
    what exactly did you try to load from the HBC?
     
  5. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,940
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    you can only know by shutting it down and powering it back on

    It should still work, since its just HBC crashing
     
  6. wildfire95
    OP

    Member wildfire95 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    245
    Country:
    United Kingdom
    Rebooted and bootmii came up after, so its okay.
     
  7. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,940
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    If you had bootmii all the time, it couldn't have gone wrong ...
     
  8. wildfire95
    OP

    Member wildfire95 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    245
    Country:
    United Kingdom
    Cos of the NAND backup? I thought there were exceptions where it could be fully bricked?
     

Share This Page