cios38 rev 13a probs help plz

Discussion in 'Wii - Hacking' started by pandaguin, Jul 16, 2009.

Jul 16, 2009
  1. pandaguin
    OP

    Newcomer pandaguin Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    34
    Country:
    United States
    k i usually use cios36 rev10 i think it is and run my iso games off a hard drive and its been working fine and i find out ppl say to use cios38 rev 13a i think it is for ghostbusters and other new games that r gonna be coming out. well when i install cios38 rev 13a and boot up usb loader gx it tells me thers no usb device so i reinstall 36 rev10 and it starts working fine again and detects my hard drive. when i install 38 rev13a i use cios 249 i think it is to install it as its the first cios that shows so i thought thats what i was suppose to use. im on 4.0U if that changes anything hopefully someone can help me i kind of want to play ghostbusters but just mainly want to be using the best cios and be able to play the newer games that come out thanx and srry if this has been answered im a lil new lol.
     
  2. ConJ

    Member ConJ The Toker

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    918
    Location:
    Glastonbury
    Country:
    United Kingdom
    I had this when I upgraded to rev13a. Use the other USB slot, should work fine.
     
  3. pandaguin
    OP

    Newcomer pandaguin Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    34
    Country:
    United States
    ill give that a try later since im going back to sleep kind of tired. but that seems weird since the usb slot im using works fine with 36 rev10 ill give that a try after i wake up and say how it went.

    k i reinstalled rev13a switched usb slots and the hard drive works and so far ghostbusters works.
     

Share This Page