cIOS = Issues and Crashing

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Beige, May 25, 2009.

May 25, 2009

cIOS = Issues and Crashing by Beige at 11:41 PM (1,028 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Beige
    OP

    Member Beige GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    266
    Location:
    Volcano Bakemeat
    Country:
    United States
    Alright, I had cIOS 249 rev7 installed on my Wii before the 4.0 update. I did a normal one, and was still able to run Gamma. I later updated it to rev9, and all went well. No brick, things still operated normally (Including Gamma.) Then I tried using both USBLoader 1.4 and USBLoader GX. In both cases, I can start the installation (USB Drives, External HDDs, and SD Cards) but then I get a DSI Exception, leading to a crash. I later tried to run the rev10 updater, using a network connection, but I got the same problem. I'd like to NOT downgrade my IOS's or anything along those lines, considering I already have a cIOS.

    My Wii is not an LU64, obviously.
     
  2. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    Yah I'm only about 50-50 on this but I think you'll have to run IOS downgrader.
     
  3. djtaz

    Member djtaz PM's Full - Wadder Me

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    2,997
    Country:
    Ireland
    Try doing the wad install of cIOS rev10 first and see how you get on - any errors anywhere when installing any cIOS?
     
  4. Beige
    OP

    Member Beige GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    266
    Location:
    Volcano Bakemeat
    Country:
    United States
    Crashed when it tried to install.

    UPDATE: I'm attempting an IOS downgrade. I don't like it, but I might as well try...
    UPDATE 2: It's quitting time, that failed too :/
     
  5. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    I suggest you use Any Title Deleter and NAND Clean to get a fresh start because it seems that maybe you've installed some wrong patched IOSs, cIOSs, etc.
     

Share This Page