Chrono Trigger Flames of Eternity

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Jehuty25, Jun 29, 2011.

Jun 29, 2011
  1. Jehuty25
    OP

    Member Jehuty25 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Messages:
    244
    Country:
    United States
    Is there a way to get this working on snes9x gx?
     
  2. qwertymodo

    Member qwertymodo GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    769
    Country:
    United States
  3. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,347
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    yeah follow these easy steps

    1. download rom
    2. install it to roms dir on storage device
    3. load snes9x
    4. select rom and click it

    was that so hard? [​IMG]
     
  4. Jehuty25
    OP

    Member Jehuty25 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Messages:
    244
    Country:
    United States
    Thats it? Didn't think it was that easy since it came with a bunch of files to use on the pc.
     
  5. qwertymodo

    Member qwertymodo GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    769
    Country:
    United States
    Did you even try it before asking? [​IMG] Snes9xGX will play anything that the PC version of Snes9x will. If you tried it and it didn't work, then it wouldn't have worked on the PC either because you did something wrong.
     
  6. Jehuty25
    OP

    Member Jehuty25 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Messages:
    244
    Country:
    United States
    It'd be nice if that was the case, but it works on the pc. It doesn't work in snes9x gx, just a black screen.
     
  7. machomuu

    Member machomuu Drops by occasionally

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    8,437
    Location:
    The Courtroom
    Country:
    United States
    Try reinstalling SNES9X.
     
  8. Jehuty25
    OP

    Member Jehuty25 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Messages:
    244
    Country:
    United States
    Same thing, black screen. Even tried using an older version.
     
  9. machomuu

    Member machomuu Drops by occasionally

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    8,437
    Location:
    The Courtroom
    Country:
    United States
    Try a new rom, then.
     
  10. qwertymodo

    Member qwertymodo GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    769
    Country:
    United States
    Did you hard patch the ROM or are you relying on the emulator's auto soft-patching ability? Hard patching is more reliable.
     
  11. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,347
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    make sure to use the smc rom too not the zsnes files
     

Share This Page