chrono trigger DS Stopped working when I put 1.8.1 on the card

Discussion in 'Acekard' started by links1981, Dec 10, 2010.

  1. links1981
    OP

    Newcomer links1981 Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    35
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Really odd....
    Screen just stays white after loading.... was working perfect before?
    I even RE-Downloaded the games and put that on... still the same.
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    How -exactly- did you put 1.8.1 on?
     
  3. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    format the msd card using the panasonic formatter. put a fresh copy of akaio on (save your globalsettings.ini and UI folder if you want). then try again with a clean rom. the problem is most probably msd corruption that occured when you put on the new firmware.

    make sure you are testing with patches off, etc.

    -another world
     

Share This Page