Chinese letters for game on NOR(EZ Flash IV)

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by AceWarhead, Jun 28, 2012.

  1. AceWarhead
    OP

    AceWarhead "Must Construct Additional Pylons"

    Member
    1,277
    360
    Apr 9, 2011
    United States
    After a while, my games loaded onto the NOR portion of the EZFlash IV start to have chinese symbols as their title. What happened?
    Thanks
     
  2. victorstk

    victorstk Member

    Newcomer
    10
    0
    Sep 22, 2011
    Brazil
    @AceWarhead is your internal battery dry?

    i have this same problem, will try changing the battery later to see if this solves it

    @Localhorst86 you seem to know how to solve most problems around here... i already went through all 93 pages of this forum and didn't find a solution
    do you know how to fix this?

    @FAST6191 any help too?
     
    Last edited by victorstk, Jan 3, 2018
  3. victorstk

    victorstk Member

    Newcomer
    10
    0
    Sep 22, 2011
    Brazil
    Bump for help
     
  4. Localhorst86

    Localhorst86 GBAtemp Maniac

    Member
    1,189
    659
    Jul 17, 2014
    Germany
    Nintendo works for my dad
    The only NOR issues I ever encountered were because of low or weak batteries. Mostly rechargeables. Other than trying a fresh set of good brand alkalines I am out of ideas.

    PS: the board didn't notify me that I was tagged.
     
  5. victorstk

    victorstk Member

    Newcomer
    10
    0
    Sep 22, 2011
    Brazil

    Problem solved guys

    it was the battery, somehow when the battery is empty it corrupts the names on the NOR
     
  6. Localhorst86

    Localhorst86 GBAtemp Maniac

    Member
    1,189
    659
    Jul 17, 2014
    Germany
    Nintendo works for my dad
    Good to hear it was just the batteries.
     
Loading...