chinese g6 lite

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by junfeng85, Jan 6, 2007.

Jan 6, 2007

chinese g6 lite by junfeng85 at 6:01 PM (641 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. junfeng85
    OP

    Newcomer junfeng85 Member

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Messages:
    46
    Country:
    Singapore
    I have a chinese g6 but there is one part i dont understand. When you press select on the game, a dropdown menu shows up.
    XXXX->1
    XXXX->2
    1->XXXX
    2->XXXX
    SRAM->XXXX
    DS..->XXXX
    XXXX->DS
    XXXDSXXX

    Hey can anyone with and english g6 tell me what are those. Because i just wanna backup my game saves on 1. and load 1 when i want to. I fiddled with the options and it screws up my other game saves. (Its ODD)
    Thanks a bunch.
     
  2. SpaceJump

    Member SpaceJump Where's my new 2D-Metroid?

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    3,648
    Location:
    Zebes
    Country:
    Germany
    Here you go:

    [​IMG]
     
  3. junfeng85
    OP

    Newcomer junfeng85 Member

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Messages:
    46
    Country:
    Singapore
    hey! thanks a lot for the fast reply.
    Help is very much appreciated. =)
     

Share This Page