Chinese G6 hard to use?

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by Nescafe, Jun 8, 2007.

Jun 8, 2007

Chinese G6 hard to use? by Nescafe at 5:23 AM (576 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Nescafe
    OP

    Newcomer Nescafe Member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    27
    Country:
    United States
    im thinking of ordering a G6 from dealextreme but they only offer the chinese one, is it hard to use? can i use a english loader program to write the games or is it very hard?
     
  2. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    We are in the same boat nescafe. Heres a good thread about it Link
     
  3. r1cky

    Newcomer r1cky Advanced Member

    Joined:
    Jun 18, 2006
    Messages:
    75
    Country:
    Australia
    It's not hard at all. I've owned one for slightly less than a year now, and to be honest, I can't say that the fact that it's in Chinese has hindered my gaming experience at all. You'll have to occasionally look up the menu translation if you wanna use some specific features, which in my case was transferring gamesaves to & from DS carts. Apart from that, its quite easy.
     
  4. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    I just ordered my one then for my GBA Micro and a triwing from dealextreme Nescafe.
     
  5. Nescafe
    OP

    Newcomer Nescafe Member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    27
    Country:
    United States
    another question i am getting this to play gba roms, is it more difficult? and i curently have a ez flash iv compact and ez pass 3, can i use my ez pass 3 as a pass me or do i need a passcard 3?
     
  6. vergessen

    Newcomer vergessen Advanced Member

    Joined:
    Apr 5, 2007
    Messages:
    85
    Country:
    United States
    I have a chinese version as well and I can say it has never bothered me. Gba is just as easy as the ds part. An ez pass 3 should work fine. i have a ezv though and cant tell you that for sure
     

Share This Page