Homebrew RELEASE Chiaki (PS5 & PS4 remote play) homebrew

User experience

  • good

    Votes: 21 65.6%
  • decent

    Votes: 8 25.0%
  • terrible

    Votes: 3 9.4%

  • Total voters
    32
  • Poll closed .

Geier

Member
Newcomer
Joined
Jan 15, 2021
Messages
13
Trophies
0
Age
46
XP
348
Country
Germany
I tested the new 2.1.0. version with my PS5 and not every new function works properly:

- rumble only works with PS4 games, not with PS5 games
- touchpad works with both, but the touchpad button klick doesn't work properly
- gyro has some problems too, especially when you try to aim with the bow in Astro's Playroom

(- playing over internet still needs IP and doesn't work with dyndns)

Do you guys have the same problems?
 

dantes_victus

Member
Newcomer
Joined
Jul 12, 2020
Messages
16
Trophies
0
Age
35
XP
97
Country
United States
Try it with a nro forwarder.
Someone told this before...
Using forwarder , it’s not working, it shows error at launch. But can launch nro file via hbmenu, but cannot type anything and it won’t launch ps5 connectivity.
If anyone can share proper nsp file that would be helpful, thanks.
 

Sasukesama

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Apr 29, 2016
Messages
91
Trophies
0
Age
25
XP
261
Country
Using forwarder , it’s not working, it shows error at launch. But can launch nro file via hbmenu, but cannot type anything and it won’t launch ps5 connectivity.
If anyone can share proper nsp file that would be helpful, thanks.
start any game and keep holding the R button
HBM will show
launch chiaki from there
fixes the keyboard issue
 
  • Like
Reactions: dantes_victus

dantes_victus

Member
Newcomer
Joined
Jul 12, 2020
Messages
16
Trophies
0
Age
35
XP
97
Country
United States
start any game and keep holding the R button
HBM will show
launch chiaki from there
fixes the keyboard issue

thanks, keyboard working , i can able to see ps5 etc... but on registration, it fails. i tried many times to enter the 8 digit code for remote play registration, it simply fails.. didnt know what to do now. :(

cannot able to pair my ps5 with chiaki . local lan connection.

It is working with v2.0.1
Its not working with v2.1.0
 
Last edited by dantes_victus,

j4k3n

New Member
Newbie
Joined
Jan 16, 2021
Messages
2
Trophies
0
Age
32
XP
16
Country
Canada
Having problems with Register Failed after entering my PSN Account ID and Online ID. My PS5 shows up on the right menu and when I click Connect I can enter the 8 digit code but I can't get it to register properly. I've tried multiple times.

PS5 is connected with static IP 192.168.1.96 and the Switch is on the same subnetwork via wifi at 192.168.1.52. 90DNS is configured and I'm using Exosphere to mask my serial number.

I'm accessing chiaki 2.1 with non-applet mode.

Does someone have any clue on what could be causing this problem?
 

dantes_victus

Member
Newcomer
Joined
Jul 12, 2020
Messages
16
Trophies
0
Age
35
XP
97
Country
United States
Having problems with Register Failed after entering my PSN Account ID and Online ID. My PS5 shows up on the right menu and when I click Connect I can enter the 8 digit code but I can't get it to register properly. I've tried multiple times.

PS5 is connected with static IP 192.168.1.96 and the Switch is on the same subnetwork via wifi at 192.168.1.52. 90DNS is configured and I'm using Exosphere to mask my serial number.

I'm accessing chiaki 2.1 with non-applet mode.

Does someone have any clue on what could be causing this problem?
Same problem, but v2.0.1 works perfectly. Give it a try.
 

Geier

Member
Newcomer
Joined
Jan 15, 2021
Messages
13
Trophies
0
Age
46
XP
348
Country
Germany
Hi guys,

which platform or os do you recommend?

Chiaki on HOS with Atmosphere or Chiaki on Android (switchroot)? Is there a difference in latency, performance or quality?

Do all new functions of 2.1.0. work on Android? (rumble with PS5 games, motion support, ..)

Thanks guys!
 

kdpkke

New Member
Newbie
Joined
Mar 1, 2011
Messages
2
Trophies
0
XP
5
Country
Italy
Hello Guys,

Chiaki 2.1.0 is working great for me (Windows 10), but I'm playing Ghost Of Tsushima and there are some functions working with the TouchPad. With Chiaki I'm not able to have the touchpad working with an original DS4 controller. I have tried to download Ryochan7 DS4Windows and with it I'm only able to use the "click" function of the touchpad (the same function bind to "T" key on the keyboard).
Is there a way to have the touchpad of the DS4 working like it works on ps4? Otherwise I cannot access some menus in Ghost of Tsushima!

Thank you in advance :)
 

gkillah

New Member
Newbie
Joined
Aug 16, 2006
Messages
3
Trophies
0
XP
106
Country
Bahamas, The
I have a Switch with SX OS and a PS4 with FW 5.05. Every time when I try to register, it fails and the error code CE-35413-6 showed up. My PSN ID should be correct as I tried it with a Chaki Mac desktop version and it works like a charme.
Furthermore I already tried with PINs without space.
Can someone help? By the way can someone upload the newest Chaki version as a .nsp file, as I have a Mac and nro2nsp doesn't work for me. Thx in advance
 
Last edited by gkillah,

Pottercraft824

Member
Newcomer
Joined
Apr 27, 2019
Messages
8
Trophies
0
Age
25
XP
79
Country
United States
I have a Switch with SX OS and a PS4 with FW 5.05. Every time when I try to register, it fails and the error code CE-35413-6 showed up. My PSN ID should be correct as I tried it with a Chaki Mac desktop version and it works like a charme.
Furthermore I already tried with PINs without space.
Can someone help? By the way can someone upload the newest Chaki version as a .nsp file, as I have a Mac and nro2nsp doesn't work for me. Thx in advance
I would post a link but the thing won’t let me bc I’m a newbie lmao so if u want u can drop ur email or anything and I can send it to u lmao
 
  • Like
Reactions: gkillah
General chit-chat
Help Users
    KennieDaMeanie @ KennieDaMeanie: This recovery program is still going like 5 hours 76% 1.5tb of data found so far lol