Change browser country?

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by science, Jun 26, 2007.

Jun 26, 2007

Change browser country? by science at 4:16 AM (3,925 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. science
    OP

    Member science science rules

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    3,695
    Country:
    Canada
    Yo, I wanna get an @live.nl account, but seeing as I'm not from the Netherlands, I can't sign up for one seeing as the site https://www.bethefirstatlive.nl/ knows I'm from Canada. Is there any way to change my browsers country so I can sign up for one of these? I'm using the latest Firefox.
     
  2. phoood

    Member phoood taking it to a whole new level.

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    1,001
    Location:
    Jewgoslavia
    Country:
    United States
    Use a proxy?
     
  3. science
    OP

    Member science science rules

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    3,695
    Country:
    Canada
    I tried proxify, and when I go click the only thing I can click off the site from my first post, nothing happens.
     
  4. phoood

    Member phoood taking it to a whole new level.

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    1,001
    Location:
    Jewgoslavia
    Country:
    United States
    You'd need a working proxy from the Netherlands, but I'm assuming you just tried that, right [​IMG]
     
  5. science
    OP

    Member science science rules

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    3,695
    Country:
    Canada
  6. phoood

    Member phoood taking it to a whole new level.

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    1,001
    Location:
    Jewgoslavia
    Country:
    United States
    Woah, that was a bitch. Well, looking for working proxies is a bitch in general.

    194.151.98.137: 80 worked. Got it from http://www.samair.ru./proxy/type-15.htm.
    Basically its the ip address followed by the port number (80).

    Via firefox: Tools>Options>Advance>Network tab>Settings under 'Connection'...

    Under manual proxy configuration put that proxy in. Port # goes in the port box, etc etc. Feel free to check the box below it. Might be slow as hell, but when your done, remember to restore your connection settings (most likely direct.. blah blah)
     
  7. science
    OP

    Member science science rules

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    3,695
    Country:
    Canada
    Alright, I did that, and when I go back to bethefirstalive.nl and click, I still get redirected to the Canadian signup page. What am I doing wrong here?

    BTW, thanks a ton for the help so far.
     
  8. science
    OP

    Member science science rules

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    3,695
    Country:
    Canada
    Shameless double post bump [​IMG]
     
  9. bobrules

    Member bobrules GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 20, 2006
    Messages:
    1,942
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    type google.com see if it goes to netherland's google page.
     

Share This Page