CFG USB Loader help

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by darkdenizen, Jul 4, 2010.

Jul 4, 2010

CFG USB Loader help by darkdenizen at 12:35 AM (1,284 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. darkdenizen
    OP

    Member darkdenizen GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    106
    Country:
    United States
    I'm using a WD Passport that has been working for months but all of a sudden crapped out when I did the system update for SMG 2(bought the game). Was softmodding a friends wii and used my HDD to test it and it read it perfectly. So the HDD isn't the problem. But on my wii it counts down to 30 and says "ERROR! (ret = -6)" And to use the right USB port which I know i'm doing. I have no idea whats wrong.

    EDIT: I also tried using the other Wii's SD card and that didn't work, just checking if I had a wrong version. I guess there is something wrong with my IOS's but I don't know how to proceed.
     
  2. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    you stubbed you cIOS's when you done the update, remove those stubs and reinstall the cIOS's
     
  3. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Did you execute the SMG2 update only on your Wii or in both, cause that might be the problem, it probably deleted or stubed your IOSes 254-250-249-etc...!!
     
  4. darkdenizen
    OP

    Member darkdenizen GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    106
    Country:
    United States
    I only did the SMG2 update on my Wii. And pepxl I used Multi-Mod Manager and used the remove all stubs option then opened CFG and it does the same thing.

    EDIT: I went to DOP MII and manually uninstalled all stubs and now it works, thanks everyone for the help!
     
  5. OncleJulien

    Member OncleJulien tool of peers

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    1,170
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    you only took half of his advice though.
     
  6. darkdenizen
    OP

    Member darkdenizen GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    106
    Country:
    United States
    I think it more or less went without saying that I reinstalled the cIOSs you know. I said I received the same error, not "249 is not installed".
     
  7. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    you obviously didn't reinstall 249 or it woudnt of produced that error, use the proper cIOS installer as MMM doesnt install a cIOS it removes the stubbed 222,223,249 and 250 IOS
     

Share This Page