cbhc 1.6 autoboot then black screen and '-3' message

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by Toner84, Mar 23, 2017.

  1. Toner84
    OP

    Toner84 Member

    Newcomer
    13
    1
    Mar 21, 2017
    Hi guys...

    just hacked my wii u yesterday, after about 8 hours!... followed a step by step guide on wiiu. guide. everything seemed to be fine, an the screen randomly buzzed and turned off, now when I restart the machine, the Wii U symbol comes up... then it goes Black... and I get a '-3' message. It still plays the system music though? How do I get out of the autoboot...if even possible? Am sure I read that you had to hold a button when turning computer on or something?...

    Any ideas? Any suggestions appreciated thanks...

    I have donr the RedNAND btw...
     
    Last edited by Toner84, Mar 23, 2017
  2. xtheman

    xtheman GBAtemp Guru

    Member
    5,844
    5,265
    Jan 28, 2016
    United States
    Hit home a second after it goes black, and set autoboot to system menu then boot system menu
     
  3. Toner84
    OP

    Toner84 Member

    Newcomer
    13
    1
    Mar 21, 2017
    Have fixed it... was scared I'd bricked... Can someone delete thread please?
     
  4. Felek666

    Felek666 Archdemon | #AMDForever

    Member
    3,394
    3,635
    Jan 3, 2017
    Poland
    reddit.com/r/satania/
    Report your thread and ask for deletion.
     
  5. yusuo

    yusuo GBAtemp Addict

    Member
    2,526
    883
    Oct 19, 2006
    Keep it around just incase anybody else runs into the same issue
     
    pelago likes this.