Cant use mic for rokBand or GuitarHero

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Dakota76, May 8, 2010.

May 8, 2010
  1. Dakota76
    OP

    Member Dakota76 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    140
    Country:
    Canada
    I followed the Modify ANY Wii 4.2 & below Guide and now my Mics dont work
    I tried from Usb Hdd, Backup disk
    The only way I can get one to work so far is with the original beatles rockband
    But not with the backup

    Anyone have any ideas
     
  2. Blue-K

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    You'll need an cIOS which uses IOS37 as a Base.

    So install Wanins cIOSrev19 or Hermes cIOS rev4/5 with IOS37 as base, and set the loader to use that.

    And use the Search, this is the 123 Topic about that.
     
  3. Dakota76
    OP

    Member Dakota76 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    140
    Country:
    Canada
    Thanx for the reply

    does it matter what Ver of IOS37 i use
     
  4. Blue-K

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    Uhm...what? I dunno if you can install your cIOS via Network. Is your Wii connected to the Internet? If it is, you don't need to know that.

    If it isn't, have a look at the Read Me!'s included in the Installer. They'll tell you what WAD to get and where to place it.
     

Share This Page