can't upload an avatar

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by tomasz, Oct 24, 2002.

Oct 24, 2002

can't upload an avatar by tomasz at 12:16 PM (1,936 Views / 0 Likes) 21 replies

  1. tomasz
    OP

    Newcomer tomasz Member

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    28
    Featured Posts:
    0
    Country:
    Germany
    Hiya, just wanted to upload an avatar, but got this message:

    "The upload failed. Please contact a member of staff to help rectify the problem "


    Tomasz
     


  2. KiVan

    Former Staff KiVan Hooray! Member n# 1!!!

    Joined:
    Oct 23, 2002
    Messages:
    2,256
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    yeah because the avatar must be linked to an image that is already on the web....

    we have not activated the upload avatar
    it's not so hard to place it on a free web space ^__^

    if you still have a problem email me with the avatar i'll fix that... gbatemp@libero.it
     
  3. tomasz
    OP

    Newcomer tomasz Member

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    28
    Featured Posts:
    0
    Country:
    Germany
    ok, that's fine, but wouldn't it then be better to remove the option to upload the avatar?

    Tomasz
     
  4. KiVan

    Former Staff KiVan Hooray! Member n# 1!!!

    Joined:
    Oct 23, 2002
    Messages:
    2,256
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    thanks for the suggestion we will see what we can do [​IMG]



    edit: i fixed it now the upload avatar options does not show..
    you won't be confused anymore [​IMG]
     
  5. neocat

    Member neocat The GbaTemp 1337 Cat of D00M!!

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    2,683
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Lisbon
    Country:
    Portugal
    How do you upload images from your own PC? [​IMG]
     
  6. KiVan

    Former Staff KiVan Hooray! Member n# 1!!!

    Joined:
    Oct 23, 2002
    Messages:
    2,256
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    you can't... you have tu put it on a webspace you have
     
  7. Zabet

    Zabet Newbie

    any chance of changing that? maybe if i ask real nice PLEASE [​IMG]
     
  8. neocat

    Member neocat The GbaTemp 1337 Cat of D00M!!

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    2,683
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Lisbon
    Country:
    Portugal
    I don't have any webspaces. [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  9. Alexander

    Former Staff Alexander Former Admin

    Joined:
    Oct 23, 2002
    Messages:
    442
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    lycos permits free accounts and external link.. so it's perfect for your purpose [​IMG]
     
  10. ruffmeister

    ruffmeister Newbie

    just find a good site where you have found a nice pic and use that simple
     
  11. SMN

    Member SMN GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    377
    Featured Posts:
    0
    Country:
    United States
    it's better if he could sign up a free acct like Alexander said above. Depending on a good site with the pix is not a good idea (unless you're too lazy to do it the other way) because if that good site is down or gone then your alvarta is gone as well [​IMG]
     
  12. D2_

    Former Staff D2_ Weee!

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    1,799
    Featured Posts:
    0
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    http://www.boomspeed.com/
    offers 1mb for free accounts, but that should be more than enough when ur just using it for storing sigs and avatars
     
  13. Trune

    Member Trune GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    303
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Amongst The Clouds
    Country:
    Australia
    Trune here,

    tibble_al@hotmail.com add me and ill put it up on my server. ^^ finally got it running.

    Its still a free server, www.flatface.net but they hand select you, 200mb free, perl, cgi, ftp uploading, etc..
    But they don't always accept you [​IMG]
    I was 'special' [​IMG]
     
  14. MasterOfTehRom

    Member MasterOfTehRom Mastah Of FlashCarts

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Messages:
    336
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Charlotte, North Carolina, USA
    Country:
    United States
    i signed up for lycos/tripod but it wont let me externally link [​IMG]. see this graphic it gives me
     
  15. D2_

    Former Staff D2_ Weee!

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    1,799
    Featured Posts:
    0
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    yeah sometimes it wont work. and i would also like to mention that u try the host i told u above. ^
     
  16. Trune

    Member Trune GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    303
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Amongst The Clouds
    Country:
    Australia
    Trune here,

    Or you come to good ol' Truney boy here, lol
     
  17. MasterOfTehRom

    Member MasterOfTehRom Mastah Of FlashCarts

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Messages:
    336
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Charlotte, North Carolina, USA
    Country:
    United States
    Doh, that boomspeed.com is no longer accepting free accounts. Oh well, I went ahead and signed up for a pay account with doteasy.com. only 25$ a year for 20Mb of webspace, and no adds or anything, plus i got my own .com [​IMG]
    Soon to be www.superfilez.com. Couldn't think of anything original [​IMG]
     
  18. D2_

    Former Staff D2_ Weee!

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    1,799
    Featured Posts:
    0
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    unless ur making a full site or something, i dont really see the reason for paying 25 bucks just to have a place to put ur pics [​IMG]
    if u want a place to put it so badly just send me the file in msn and ill upload it.
    crion_465@hotmail.com

    im online right now so u can send me an IM
     
  19. Trune

    Member Trune GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    303
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Amongst The Clouds
    Country:
    Australia
    Trune here,

    Is any one actucally listening to me? I just offered my charity, lol
    Last time I decice to help, lol.
    JK... [​IMG]
     
  20. D2_

    Former Staff D2_ Weee!

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    1,799
    Featured Posts:
    0
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    hehe sorry about that. didnt mean to look pass u like that. i just wanted to offer my help also
     

Share This Page

Loading...