cant update HBC :(

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Dark_anth, Jun 17, 2009.

Jun 17, 2009

cant update HBC :( by Dark_anth at 4:28 PM (846 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Dark_anth
    OP

    Banned Dark_anth Banned

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    243
    Country:
    United States
    ok its the update with hackmii shit. (newest update) but i cant [​IMG] i have dvdx

    any1 have a .wad of it? or can any1 help me out?
     
  2. WitoRIT92

    Member WitoRIT92 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    430
    Country:
    United States
    you cant update with hackmii 0.2
     
  3. wiiman123

    Member wiiman123 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    938
    Country:
    New Zealand
    distribution of HBC wads is prohibited by Team Tweezers
     
  4. WitoRIT92

    Member WitoRIT92 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    430
    Country:
    United States
    sooo is there any other way we can help you ?
     
  5. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    uh.....why is dvdx preventing you from updating the hbc channel?

    or am I missing something here? [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    EDIT: OHHHHH, now i get what he's asking, lol. yeah, go with the advice below this post.
     
  6. Jeomite

    Member Jeomite GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 16, 2006
    Messages:
    215
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    If your Wiimote disconnects/doesn't work at the HBC Install screen (where it says press '1' to continue), that means your CIOS60 is "modified". Perhaps you installed CIOSCORP wads? If so, google CIOS60BF.wad and install that (cannot host on GBATemp due to legality issues).
     
  7. Dark_anth
    OP

    Banned Dark_anth Banned

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    243
    Country:
    United States
    so how do i remove softmii? and what do i have to do with cioscorp? i have it btw
     
  8. Jeomite

    Member Jeomite GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 16, 2006
    Messages:
    215
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Find CIOS60BF.WAD and install it.
    Then you can install a newer version of Homebrew Channel.
     
  9. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    Or if you want to kill SoftMii entirely, update to 4.0
     

Share This Page