Can't see my topics/posts...

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by R2DJ, Dec 15, 2010.

Dec 15, 2010

Can't see my topics/posts... by R2DJ at 10:26 PM (966 Views / 0 Likes) 13 replies

  1. R2DJ
    OP

    Member R2DJ GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,900
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Everytime I go on my profile and go to "Find my topics/posts" this message always comes up:

    "Sorry, the board administrator has enabled search flood control. Please wait at least 3 seconds before trying again."

    I'm on Windows XP SP3 and Google Chrome (latest update). Anyone know why?
     
  2. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    Did you search for anything else within three seconds?
    At all?
     
  3. Narayan

    Member Narayan desu~

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    2,921
    Country:
    Philippines
    just wait for a while, and try to do it again. it happens to me sometimes. but when i click the "back" button, then reclicks the link again it doesn't show up again.
     
  4. Vigilante

    Member Vigilante TempLurker

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,555
    Location:
    CyberSpace IQ:OVER 9000
    Country:
    Philippines
    Its normal man
    Away for the site to lessen bots
    Just be patient
     
  5. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    I doubt he could of.

    Log off and on.
     
  6. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    It is possible, after all. While I doubted it myself, nothing should be ruled out initially.
     
  7. R2DJ
    OP

    Member R2DJ GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,900
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Well it's been two days and it still persists. I tried clearing the browsing data of Chrome, cleaned up my PC, logged in and out of the Temp, and it still persists. And no, I haven't done any searching at all.

    However I tried it on Firefox and it works fine. Chrome problem?
     
  8. zuron7

    Member zuron7 RBYG

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    1,369
    Location:
    GPS not available in this area
    Country:
    India
    Try clearing the cache in chrome.
     
  9. R2DJ
    OP

    Member R2DJ GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,900
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    I've done that multiple times...
     
  10. Mesiskope

    Banned Mesiskope Banned

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    539
    Location:
    Union Hotel
    Country:
    United States
    just click reload.
     
  11. EpicJungle

    Member EpicJungle stop browbeating me can't you see i'm sexy

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    1,002
    Country:
    Canada
    fix'd

    Yep, I made the 1 minute filter change to 3 seconds!
    Yeah. Worship me.
     
  12. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    (No he didn't. That was Costello.)

    [/whisper]
     
  13. EpicJungle

    Member EpicJungle stop browbeating me can't you see i'm sexy

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    1,002
    Country:
    Canada
    Well, without me he wouldn't have done it! [​IMG]
     
  14. Sterling

    Member Sterling GBAtemp's Silver Hero

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    4,023
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
    Wow, Chrome did this to me a little bit ago. I tried 2 - 3 times, and it finally let me do it.
     

Share This Page