Homebrew Question Cant Run homebrew on atmo 0.9.2

mettalik

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 23, 2019
Messages
34
Trophies
0
Age
44
XP
91
Country
France
OK, I am very new on atmosphere. I d/l Kosmos last version. I did emmc saving. With keys.

I put one homebrew. But when I run it it's writing somethings like : you cant use this program. If you did not buy this program, you can do it from eshop.

I pass through my phone for internet and I change the DNS : 163.172.141.219 and 45.248.42.62

I can go on appstore and d/l, so thats mean for me everythings is ok.

Thanks
 

mettalik

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 23, 2019
Messages
34
Trophies
0
Age
44
XP
91
Country
France
I have to put the sd on the computer and switch the new files and remove the old one?

--------------------- MERGED ---------------------------

I don't get what I have to do with exefs and kip patches... add them somewhere?
 

mettalik

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 23, 2019
Messages
34
Trophies
0
Age
44
XP
91
Country
France
I found that,

  1. Extract the .ZIP file
  2. Put the files on the root of your SD card
  3. ???
  4. Profit

I try

--------------------- MERGED ---------------------------

same problem :/ sysnand or emummc
2155-8007

--------------------- MERGED ---------------------------

Should I try to reinstall?

--------------------- MERGED ---------------------------

If I cut internet, no works too

--------------------- MERGED ---------------------------

J'ai mon emuMMC on hekate Disable, the problem could be from that?
 

mettalik

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 23, 2019
Messages
34
Trophies
0
Age
44
XP
91
Country
France
I did it, now I can not boot on atmosphere :D does not matter emummc or sysnand.

I see kosmos logo, and after sept by atmosphere image. After the screen stay black. If I press power bouton, I can see again the logo sept by atmosphere. And nothing more hapen.
 

JonJaded

Well-Known Member
Member
Joined
May 22, 2016
Messages
685
Trophies
0
XP
3,072
Country
United States
I did it, now I can not boot on atmosphere :D does not matter emummc or sysnand.

I see kosmos logo, and after sept by atmosphere image. After the screen stay black. If I press power bouton, I can see again the logo sept by atmosphere. And nothing more hapen.

Must be another issue, sigpatches wouldn't prevent you from booting. Reinstall kosmos (with sigpatches) and try again.
 

Deleted member 457158

Active Member
Newcomer
Joined
Jul 16, 2018
Messages
32
Trophies
0
XP
85
Country
United States
Are you installing Homebrew as NSPs (aka NSP forwarders)? Because if you are able to install an NSP, that should mean sigpatches are functional.
And is the message saying "you can't use this program" showing on these NSPs or a game you already have installed from the eShop?
 
Last edited by Deleted member 457158,

RHOPKINS13

Geek
Member
Joined
Jan 31, 2009
Messages
1,363
Trophies
2
XP
2,711
Country
United States
I pass through my phone for internet and I change the DNS : 163.172.141.219 and 45.248.42.62
I can go on appstore and d/l, so thats mean for me everythings is ok.

If by appstore you mean the Nintendo eShop, then you haven't setup 90DNS correctly and are at risk for a ban.

If you're talking about another "shop", that's based off of tinfoil, then what you're trying to run certainly isn't "homebrew"...
 

Deleted member 457158

Active Member
Newcomer
Joined
Jul 16, 2018
Messages
32
Trophies
0
XP
85
Country
United States
Maybe try the unset archive bit function of hekate.
To do this, tap on the "Tools" tab, then tap the "Archive bit • AutoRCM" button in the bottom right cornor of the screen, and under the "Misc" section tap the "Unset archive bit" button.
Sometimes this is required for Homebrew to function correctly because if the archive bit is set on a file, it means it cannot be read by the console.

And maybe try the option below it too "Fix Archive Bit - Nintendo Folder" if you are having issues with the software like how you said the system shows "you can't use this program."
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    The Real Jdbye @ The Real Jdbye: they could put minigames in it that you play using the pictures you take