Can't run ghostbusters with NeoGamme R6 and cIOS38Rev13B

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by PortalGuy, Jul 19, 2009.

  1. PortalGuy
    OP

    PortalGuy Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Jul 12, 2009
    Norway
    As the topic title says, Can't run ghostbusters with NeoGamme R6 and cIOS38Rev13B. The game just freezes at the "fasten the wiimote strap..."-white message. The Wiimote turns off, and I can't connect it.

    What do I do wrong?

    So, I have:

    - Wii version 3.3E
    - NeoGamme R6
    - cIOS38Rev13B

    What is the problem...?
     
  2. WiiPower

    WiiPower GBAtemp Guru

    Member
    8,165
    72
    Oct 17, 2008
    Gambia, The
    Try NeoGamma R6 and cIOSrev13a.
     
  3. KiiWii

    KiiWii GBAtemp Psycho!

    Member
    3,552
    1,133
    Nov 17, 2008
    might need to do the eject trick.

    load the game as WiiPower said: use anti 002 fix.

    when neogamma starts eject the disc, it will say "please reinsert" so push it back in and it will get past the screen it hangs at.

    This has been answered before.
     
  4. WiiPower

    WiiPower GBAtemp Guru

    Member
    8,165
    72
    Oct 17, 2008
    Gambia, The
    I said use NeoGamma R6 and cIOSrev13a. Where did i say use anti 002 fix? Nowhwere, because that would not help, and in fact cause trouble then. I did not mention it, because it's off by default, the defaults in NeoGamma are defaults for a reason.
     
  5. pepxl

    pepxl GFX W!Z4RD

    Member
    3,263
    108
    Jun 19, 2009
    @Wiipower

    or he could of read your sig lol
     
  6. KiiWii

    KiiWii GBAtemp Psycho!

    Member
    3,552
    1,133
    Nov 17, 2008

    sorry i meant "also put 002 on" I'm 99% sure I used that setting to make it boot.

    Edit: yeah im on cIOS 36 Rev 10: http://sites.google.com/site/usbloadergui/...nti002fixoption my bad.