1. SomeGamer

    OP SomeGamer GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    6,816
    Country:
    Hungary
    So I installed the region free Home Menu CIA (the non-verion-spoofed one) and now I can't get rid of it.
    Every time I delete it with FBI, then try to reinstall the clean one downloaded with 3DNUS it says the software already exists. When it asks me whether I want to delete then reinstall it, FBI can't delete it, saying the title isn't present. However, I can reinstall the RF patched just fine.
    Any help is greatly appreciated.
     
  2. Scarlet

    Scarlet Pretty Pretty Princess
    Reporter

    Joined:
    Jan 7, 2015
    Messages:
    3,828
    Country:
    United Kingdom
    Tried using DevMenu/BigBlueMenu? I hear they're better with installing System Titles.
     
  3. SomeGamer

    OP SomeGamer GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    6,816
    Country:
    Hungary
    Tried it. Also said it's skipping the import because "the program already exists".
     
  4. Scarlet

    Scarlet Pretty Pretty Princess
    Reporter

    Joined:
    Jan 7, 2015
    Messages:
    3,828
    Country:
    United Kingdom
    The only other thing I can think of is a system update. If it recognises the files are out of date, I think it'll let you do it from System Settings.
     
  5. SomeGamer

    OP SomeGamer GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    6,816
    Country:
    Hungary
    It says I have the latest version.
     
  6. Scarlet

    Scarlet Pretty Pretty Princess
    Reporter

    Joined:
    Jan 7, 2015
    Messages:
    3,828
    Country:
    United Kingdom
    Rats. Sorry I couldn't be of any help then :/
     
    SomeGamer likes this.
  7. astronautlevel

    astronautlevel GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Messages:
    4,125
    Country:
    United States
    Are you on o3ds or n3ds?
     
  8. SomeGamer

    OP SomeGamer GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    6,816
    Country:
    Hungary
    Both.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    No problem! Thanks for trying I guess? :P
     
    Scarlet likes this.
  9. astronautlevel

    astronautlevel GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Messages:
    4,125
    Country:
    United States
    Try removing it using FBI, launch DevMenu through FBI, then use DevMenu to install the home menu from 3dnus.

    If that doesn't work I have some other ideas.
     
  10. SomeGamer

    OP SomeGamer GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    6,816
    Country:
    Hungary
    The same result.
     
  11. astronautlevel

    astronautlevel GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Messages:
    4,125
    Country:
    United States
    Hm, this is what I had to do, but I've only tested it on o3ds (and wouldn't recommend trying it on n3ds without a9lh):

    Delete home menu in FBI, launch DevMenu and install 8.1 Home Menu. Reboot, system update to 10.7 home menu.
     
  12. SomeGamer

    OP SomeGamer GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    6,816
    Country:
    Hungary
    Don't worry I'm not a filthy menuhax peasant! :P
    In the meantime I simply tried to install the CIA in DevMenu without removing anything first and guess what, it installed! How can I check if it has really overwrote the patched one?
     
  13. astronautlevel

    astronautlevel GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Messages:
    4,125
    Country:
    United States
    Downgrade to a version of ARN that doesn't support region free and see if it still has region free games.
     
    SomeGamer likes this.
  14. SomeGamer

    OP SomeGamer GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    6,816
    Country:
    Hungary
    Thanks, will try.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - restore, patched, region