Can't Press 1 To Start Bootmii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by wingzrow, Jun 5, 2009.

Jun 5, 2009
  1. wingzrow
    OP

    Member wingzrow GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    256
    Country:
    United States
    The menu starts up and says to press 1 to continue but when I try my controller just blinks and nothing happens.
     
  2. Playgame38

    Newcomer Playgame38 Advanced Member

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    75
    Location:
    Earth
    Country:
    United States
    Did you sync the Wiimote?
     
  3. wingzrow
    OP

    Member wingzrow GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    256
    Country:
    United States
    DURING the spash screen? I tried, if that's what i need to do then ile re try it.
     
  4. Bloodlust

    Member Bloodlust GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    1,054
    Country:
    Hong Kong
    Install IOS36-v1042.wad. Most likely you have installed the cioscorp files.
     
  5. WalkerOfTheDay

    Member WalkerOfTheDay GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    848
    Country:
    Netherlands
    I believe there was someone else with the same problem. He solved it by hooking up a GC-controller.
    Don't know if you own one ??
     
  6. kavid

    Member kavid GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    519
    Country:
    China
    yes ,Install IOS36-v1042.wad. Most likely you have installed the cioscorp files.
     
  7. wingzrow
    OP

    Member wingzrow GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    256
    Country:
    United States
    Thanks, that fixed it.
     

Share This Page