1. SpiderGoat

    OP SpiderGoat Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 8, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I've asked about this issue pretty much everywhere on the web and on discord so any help is much appreciated

    FAT32 256gb sd-- I've tried dumping multiple times through ultmodmanager with and without verification and every time it seems to work fine. But when I try and open smash to verify the dump, I get the Nintendo switch loading screen for a few seconds and then "the software was closed because an error occurred". On my SD card the data.arc is there and everything seems to be in order but smash wont launch for whatever reason. If i delete the data.arc from the SD card smash launches fine but as soon as I dump the game I run into the error message
     
  2. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    15,599
    Country:
    United States
    What CFW are you using?
     
  3. robinpup

    robinpup Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Messages:
    57
    Country:
    Mexico
    uninstall all the game and dlc, i was having the same issue, but i fixed it uninstalling everything and only keeping the dlc characters and the update, then do again the dump. just remeber that you need to do the dump using full ram access holding L and launching smash

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    uninstall everything and only keep the dlc characters and the update 8.1 i was having the same issue.
     
  4. SpiderGoat

    OP SpiderGoat Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 8, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Atmosphere 0.14.3 fusee primary
     
  5. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    15,599
    Country:
    United States
    Are you using the patches for fusee-primary?
     
  6. SpiderGoat

    OP SpiderGoat Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 8, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Not sure. I don't think so. I have atmosphere sigpatches but i don't know anything about patches for fusee-primary
     
  7. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    15,599
    Country:
    United States
    There are no "atmosphere sigpatches". There are 2 different sets of patches depending on which bootloader you use, Hekate or Fusee.
     
  8. SpiderGoat

    OP SpiderGoat Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 8, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
  9. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    15,599
    Country:
    United States
  10. SpiderGoat

    OP SpiderGoat Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 8, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
  11. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    15,599
    Country:
    United States
  12. SpiderGoat

    OP SpiderGoat Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 8, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Should I try that with ultmodmanager and see what happens?
     
  13. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    15,599
    Country:
    United States
  14. SpiderGoat

    OP SpiderGoat Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 8, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
  15. SpiderGoat

    OP SpiderGoat Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 8, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - successful, ultimate, launch