Can't go back

Discussion in 'R4 DS' started by Bertoni, Apr 4, 2007.

Apr 4, 2007

Can't go back by Bertoni at 3:32 PM (1,000 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Bertoni
    OP

    Newcomer Bertoni Newbie

    Joined:
    Nov 2, 2006
    Messages:
    1
    Country:
    Sweden
    Hello there!

    When I start a game, or enter multimedia, I'm not able to go back, even if I use "L+R+A+B+X+Y" What do I do now? This problem occurs with all my cards, including the one that's discused here. Thanks in adv.
     
  2. iamwhoiam

    Member iamwhoiam Honorary R4 Fanboy

    Joined:
    Dec 27, 2006
    Messages:
    1,201
    Location:
    Hull/Manchester, UK
    Country:
    United Kingdom
    go to the main menu... are you sure softreset is on?

    Check out the FAQ in my thread under "usage" to find out how to enable it
     
  3. iwakura

    Member iwakura HHNNNNNNGGGG

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,161
    Location:
    California
    Country:
    United States
    when u choose games after the first menu, the little R in the top right corner needs to be green in order for u to use the A+B+X+Y+L+R reset. if its red, press Right-shoulder button or tap the R to make it green. it should work from there.
     
  4. W hat

    Member W hat Rhythm Heaven Fan

    Joined:
    Feb 28, 2007
    Messages:
    606
    Country:
    United States
    When in "multimedia" or the "game" menu(not actually in the game), press start to go back to the main menu(game, media, slot-2)
     
  5. dice

    Former Staff dice pansy-ass ex-staff member

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    9,542
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    actually when I do that the roms go missing (roms are in folders - which are visable).
     
  6. W hat

    Member W hat Rhythm Heaven Fan

    Joined:
    Feb 28, 2007
    Messages:
    606
    Country:
    United States
    Do you mean when you soft reset? That doesn't happen to me. I like your sig.
     
  7. iwakura

    Member iwakura HHNNNNNNGGGG

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,161
    Location:
    California
    Country:
    United States
    perhaps u hit select, and it doesnt show game files anymore?
     

Share This Page