cant get wii sports resort to boot!

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by ekolimits, Jul 27, 2009.

Jul 27, 2009
  1. ekolimits
    OP

    Member ekolimits GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 28, 2007
    Messages:
    298
    Location:
    N.J.
    Country:
    United States
    i was on 4.0u and updated to cios rev 14 and 4.1u using wanin's firmware updater. I tried usb loader gx with 002 error fix on and all i get is a black screen followed by the wii menu reloading.
    this happens with configurable usb loader, neogamma, and the coverfloader, and wii flow. I checked for the error 002 fix in each loader because i would just get that error without the fix.

    is there something im doing worng? do i have a bad wii sports resort? any help is appreciated!

    I have a USA Wii Sports Resort.
     
  2. FireFreek

    Member FireFreek GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    184
    Country:
    United States
  3. BigNastyCurve

    Newcomer BigNastyCurve Advanced Member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    79
    Country:
    United States
    Read Slyray's post on the 3rd page of the link FireFreek put up for you. I'm 99% sure that's your issue.

    Posts merged

    test
     
  4. nightwalker

    Member nightwalker GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Messages:
    232
    Country:
    Canada
    i got it to work with USB Loader GX with "Anti" 002 fix...everyone else said not to turn on "Anti" but just the normal version...

    However when I turned "Anti" 002 fix, it boots up fine!

    and you also need the "Alt-Dol" as well for the first run
     
  5. hdhacker

    Member hdhacker GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    432
    Country:
    United States
    Speak for yourself. I've been saying that from the beginning [​IMG]
     

Share This Page