Can't get wads to be seen - can't install Multicios or Softchi

Discussion in 'Wii - Hacking' started by scarletfire74, Sep 6, 2009.

  1. scarletfire74
    OP

    Newcomer scarletfire74 Member

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    I finally got WAD Manager 1.5 installed, but it can't find anything I put on the SD card. I have a folder I named "WAD" after the Manager not finding "wad" and that didn't work either. I want to install Ios 56-64-v5146 for GH5 support, so that's in the WAD folder, but I'm guessing I put in in the wrong place.

    Also, multicios and softchip won't show up from my apps folder, where I put them.

    running preloader.29, neogamma7, cios 38 rev 14, IOS 249

    Not a complete idiot, though: Got RBB to work this morning with just the neogamma forcing it, but I'm obsessive, I guess. I won't be happy until I get GH5 to work.

    Thanks in advance.

    Also, is there a png file to make WM1.5 look prettier in homebrew?
     
  2. scarletfire74
    OP

    Newcomer scarletfire74 Member

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Replying to myself is stupid, but I wasn't sure if enough people got to see my post last night to possibly offer me a solution.
     
  3. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States
    ok i dont know if im helping or not but, wads go in a folder called wad in the root of your sd, apps go in apps folder in the root, make sure you rename the app to boot.dol
     
  4. scarletfire74
    OP

    Newcomer scarletfire74 Member

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    did all of that, but thank you for the reply - stiill not working
     
  5. Riicky

    Member Riicky GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    607
    Location:
    Reading,Pennsylvania
    Country:
    United States
    is that little "lock" tab on your SD card in down position?...I accidently push that down sometimes,therefore nothing shows up in the homebrew channel..

    If all else fails...just copy everything from the SD card to the comp...format the SD card, and put everything back and try again
     
  6. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    a picture of your sd card contents would help.

    99% positive your folders are not structured right.
     

Share This Page