Cant get pokemon white to work on my r4!!

Discussion in 'R4 DS' started by DudeManScott, Mar 11, 2011.

Mar 11, 2011
  1. DudeManScott
    OP

    Newcomer DudeManScott Newbie

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I have a R4i gold 1.4.1 from www.r4i-gold.com and whenever i try and play pokemon i get load error -4, im using the latest firmware from their website ive also tried reformating with no luck
     
  2. Zorua

    Zorua Newbie

  3. 8BitWalugi

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
  4. DudeManScott
    OP

    Newcomer DudeManScott Newbie

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
  5. Zorua

    Zorua Newbie

    What is there on the root(the area when you're not inside any folder) of your SD card? Also, after putting Wood R4, did your menu change? Can you notice any difference in the UI?
     
  6. DudeManScott
    OP

    Newcomer DudeManScott Newbie

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    sorry, forgot to mention i get the white screen with the red menu? error.
     
  7. Zorua

    Zorua Newbie

    Looks like you downloaded the wrong one. Try this. This is for R4iDSN and works with R4i GOLD as well.
     
  8. DudeManScott
    OP

    Newcomer DudeManScott Newbie

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    still get the same error, thats only for r4s from http://www.r4ids.cn
     
  9. Zorua

    Zorua Newbie

    Believe me, it's supposed to work with R4i Gold. Have you actually tried it? What error are you getting?
     
  10. Sausage Head

    Banned Sausage Head Lord Sausage LXIX

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    1,677
    Location:
    alanjohn check ur pm
    Country:
    Netherlands
    WOOD R4iGold is not for all R4i 'gold's, only for one or two 'gold' flashcarts
     

Share This Page