Can't get hacked WADs to load from SD Card

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Perseid, Jun 1, 2009.

Jun 1, 2009
  1. Perseid
    OP

    Member Perseid GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    279
    Country:
    United States
    I have a US 4.0 Wii updated with Waninkoko's upgrader. I installed preloader 0.29 and the hacks.ini from the wiibrew wiki and everything seems to work except for this one:

    [Region free channels from SD]
    version=417
    offset=0x81530544
    value=0x4E800020

    I can install the WAD and play it, but when I try to launch it from the SD Card Menu it says 'This Channel cannot be used'.

    Any ideas?
     
  2. Hooya

    Member Hooya GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    1,878
    Location:
    Central Illinois
    Country:
    United States
    Sounds like you need to install a patched IOS60 yet. Run a google for it and you'll run into one of several wads that will take care of that pesky problem for you.

    I had the same issue.
     
  3. Perseid
    OP

    Member Perseid GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    279
    Country:
    United States
    I installed a file from a link named Custom IOS 60 Wad. Don't want to link it here for obvious reasons. Also, I can play all of these WADs from NAND. If I patch region on my PC before installing I can play it from SD card as well. It's only Preloader that's not letting me use that one hack.
     
  4. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    preloader hacks about region free, don't work at all, and some times do worst than what they should do...!! [​IMG]
     

Share This Page