Can't get boxart to show. [Ultimate USB Loader v7]

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ed933, Apr 26, 2009.

  1. ed933
    OP

    ed933 Member

    Newcomer
    12
    0
    Mar 7, 2009
    Sydney, Australia
    Hey everyone, I'm just having a little problem with the boxart with Ultimate USB Loader atm,
    I JUST CAN'T GET THEM TO SHOW!

    I've put all the 160x225 .png covers (and bg.png, 640x480) in "/images/", and matched all the game codes to the ones on my HDD.
    I'm using a forwarder channel, but I'm sure that's not the problem as they don't show when I use HBC either.

    Here's my "config.txt" which is in "SD:/apps/usbloader"
    ---
    images_path=SD:/images/
    background = bg.png
    covers = 1
    download = 0
    layout = ultimate2
    simple = 0
    console_coords = 40,71,340,290
    covers_coords = 446,109
    console_color = 7,15
    entry_lines = 12
    max_characters = 37
    savesettings = 0
    video = game
    ocarina = 0
    language = console
    parentalcontrol = 0
    downloadinstall = 0
    hidesettingmenu = 0
    widescreen = 0
    ---


    Another query if i may, is there any way to store (and link to) the boxart on my HDD? I don't want to have to put images onto my SD card every time I get a new game.

    Thanks in advance for any help!
     
  2. Blue-K

    Blue-K No right of appeal.

    Member
    2,572
    1
    Jun 21, 2008
    Swaziland
    Helvetica
    Place the Config in the Root of the SD...that worked for me...

    And next time, keep this forum clean, and post in the orginal Thread, instead of making a f****** new Topic [​IMG]...
     
  3. ed933
    OP

    ed933 Member

    Newcomer
    12
    0
    Mar 7, 2009
    Sydney, Australia
    Thanks mate, I'll try that!

    Sorry bout that.. [​IMG] I'll be sure to post in the thread next time.