Can't connect to wifi on homebrew :(

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Dark_anth, Aug 30, 2009.

Aug 30, 2009
  1. Dark_anth
    OP

    Banned Dark_anth Banned

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    243
    Country:
    United States
    Ok, so I can connect to the web browser and oter stuff but i cant with homebrew games and apps [​IMG]

    why cant i do this and how can i fix it?
    thx
     
  2. Wii_Manic

    Member Wii_Manic GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    130
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Any More info? Are you using WPA encription? WPA works for DSi browser, shop ect but not for homebrew. This is because no one has unlocked DSi only features yet. Try WEP/None.
     
  3. Dark_anth
    OP

    Banned Dark_anth Banned

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    243
    Country:
    United States
    no its unprotected
     
  4. m-p{3}

    Member m-p{3} GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    254
    Location:
    Montreal QC, Canada
    Country:
    Canada
    The SSID broadcast must be activated on the access point, since the homebrew use a wifi driver that currently doesn't support connections to a hidden SSID.
     
  5. nicky041192

    Member nicky041192 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,433
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    i beleive there are problems loading wifi homebrew with the dsi. not with lites/phats.
     
  6. Whooosh

    Member Whooosh GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    277
    Location:
    IRELAND
    Country:
    Ireland
    I also have dsi and AK2i and all my homebrew connects to wifi and i have alot of homebrew

    Except DSorganize. DSorganize is known NOT to work on dsi(no fix)

    Is that your problem??
     
  7. Dark_anth
    OP

    Banned Dark_anth Banned

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    243
    Country:
    United States
    HOw do i fix it? [​IMG]
     
  8. Whooosh

    Member Whooosh GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    277
    Location:
    IRELAND
    Country:
    Ireland
    As far as i no there is none.

    Ive looked around and heard that DSorganize was made for ds(not dsi) and last time i looked there was no-one
    working on fixing it. [​IMG]

    Maby in the future there will be a DSiORGANIZE when they find the dsi common key???(i hope)

    BUT if you turn off your wifi in the system menu the touch screen works again and you can use the file browser, music player ect.
    But not homebrew downloader or anything which needs wifi
     

Share This Page